10 найкрутіших live-виступів українських виконавців за минулий рік: суб’єктивна добірка від журналіста ProSlav

Новорічний вікенд завершується, проте не слід сумувати – ProSlav турбується про те, аби вражень та гарного настрою у вас вистачило, щонайменше, до Старого Нового року. Нині пропонуємо вашій увазі 10 найкрутіших live-виступів українських гуртів за минулий рік, які ви навряд чи побачите де-інде ніж у нас.

10 найкрутіших live-виступів українських виконавців за минулий рік: суб’єктивна добірка від журналіста ProSlav

Суб’єктивну добірку підготував журналіст нашого сайту, відтак якщо вона вам не сподобається – сперечайтесь та пропонуйте свої варіанти у коментарях. Врешті, вона покликана відкрити для вас нові імена та заохотити ходити на живі концерти – повірте, через екран ви отримаєте лише 50% насолоди.

Концертна програма народного артиста України Степана Гіги

За місяць до повномасштабного російського вторгнення феномен української естради Степан Гіга та гурт «Друзі мої» записали концертну програму спеціально для каналу «Суспільне Культура». Не можемо оминути її в нашій добірці та маємо бажання почути пісні «Цей сон», «Яворина», «Третій тост» та багато інших наживо в Переяславі вже у 2023 році!

Концерт Степана Гіги на Суспільне Культура

O.Torvald концерт в укритті в підтримку ЗСУ

Відвідати концерт невгамовних O.Torvald було чималою розкішшю у році що минув. Втім бодай у онлайн ми хочемо подарувати нашим читачам атмосферу справжнього рок-н-ролу, який дарував незабутні емоції і єднав публіку у Львові на ексклюзивному сеті гурту! Всі кошти зібрані на трансляції передали на потреби ЗСУ.

O.Torvald концерт в укритті

Гурт Фіолет – акустичний концерт в рамках «БУР у Василькові»

На час війни програма «Будуємо Україну Разом» адаптується до змін в країні та змінює акцент своєї діяльності співпрацюючи з організаціями задля забезпечення потреб військових та наших волонтерів, які продовжують волонтерити на передовій, захищаючи нашу з вами свободу. Відбудовують і інші заплановані проєкти, запрошуючи виступити перед своїми волонтерами та містянами зіркових гостей – цієї осені ними став гурт «Фіолет». Аналогічний васильківському концерт відбувся і в Переяславі. Слухайте поезію та акустику у записі з нашої добірки.

Гурт Фіолет. БУР у Василькові.

Благодійний концерт Probass ∆ Hardi в рамках туру університетами

У рамках благодійного туру університетами України гурт PROBASS ∆ HARDI, автор треків «Доброго Вечора Ми з України», «Козаки Йдуть», «До Бою», дали концерт у Харкові. Майже аналогічний за певний час відбувся і в Переяславі. Якщо ви пропустили їхнє яскраве візуальне шоу з живою програмою з кращих та нових треків у стінах сковородинівської альма-матер – виправляйтесь переглядаючи їх яскравий сет у запису.

Благодійний концерт Probass ∆ Hardi

ТНМК – Війна Світів. Благодійний виступ.

Як помічаєте, багато концертів цьогоріч були благодійними. От і фестиваль «БезВіз Festival» з Дніпра разом із Фондом «Культурна Столиця» робили серію благодійних концертів у рамках спільної програми «БезВІЗ БезВійни», щоби допомагати українським воїнам. У червні вітали культових творців українського хіп-хопу – гурт ТНМК. Нашу добірку було б складно уявити без цього лайву.

БезВіз БезВійни | ТНМК — Війна Світів | Благодійний концерт у Дніпрі

Kozak System – концерт в рамках вуличного туру Європою та Україною

Минулого літа гурт, який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях, вирушив у свій перший вуличний тур на благодійних засадах. На прикрість, він поки не доїхав до Переяслава, тому пропонуємо вам послухати улюблені пісні та побачити як це відбувається в онлайн-форматі:

Умань "KOZAK SYSTEM" 27. 10. 2022.

GG Гуляйгород – виступ в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі

У жовтні команда ProSlav допомагала з трансляцією в прямому етері з  Університету Григорія Сковороди в Переяславі в рамках партнерського проєкту «Open University» благодійного музичного вечора на підтримку Збройних Сил України за участі українського етно-електро проєкту «GG ГуляйГород», що поєднав український фольк із сучасною денс музикою EDM. «Це неймовірне благодійне музичне шоу наскрізь пронизане атмосферою автентичного українського духу. Ви не можете прогавити це свято музики, єднання у спільному пориві допомоги Збройним Силам України», – зазначали організатори. Тож якщо прогавили саме час послухати цей класний сет наповнений сенсовим змістом українського фолькльору.

GG ГуляйГород – Благодійний музичний вечір в УГСП на підтримку ЗСУ (наживо)

Жадан і Собаки & Брати Гадюкіни (16+)

Концерт який ми пропонуємо вам заслухати наступним – спільний сет двох найкрутіших рок-н-рольних банд, який переносився через війну але таки відбувся у столичному Bel Etage на початку грудня. «Гади – наші духовні (чи бездуховні))) батьки та навчителі. Грати з ними на одній сцені – честь і радість. Сподіваємось повторити це дійство після нашої Перемоги» – коментують Собаки. Гайда слухати про «Мальви», «Натаху», «Тьолку барабанщика» та, звісно ж, «Наркоманів на городі» за посиланням нижче:

Жадан і Собаки & Брати Гадюкіни | Наживо / Bel Etage 10.12.22

Саша Чемеров на підтримку #ЗСУ

Особливий камерний концерт сольного проєкту Саші Чемерова– музиканта та композитора, фронтмена легендарного гурту «Димна Суміш» та гучного «The Gitas». Він має особливе відчуття музики та лірики, тому його пісні для топових сучасних артистів стають хітами.

Лампова зустріч буде до смаку як давнім фанатам з періоду «Димної Суміші» і перших виступів у далекому 1998 році, так і тим, хто ще не чув цього крутого виконавця. У цьому сеті Саша грає пісні обох своїх колективів та нові сольні композиції.

Саша Чемеров в Житомирі на підтримку #ЗСУ

Курган & Agregat – Онлайн концерт на підтримку ЗСУ (16+)

У рамках благодійного концерту Кургана і Агрегата з рідного незламного Харкова їм вдалося зібрати понад півтора мільйона гривень для потреб захисників. У понад двогодинному сеті, який між іншим став єдиним їх виступом у 2022 році, виконували навіть ті пісні які ніколи не потрапляють у програму лайвів ексцентричного гурту, пісні якого «Крик души», «Вчителька» й «Кровавий кулак» ви, можливо, хоч раз чули навіть якщо не зізнаєтесь про це суспільству.

Курган & Agregat - Онлайн концерт (Збір коштів. 100% на ЗСУ)

Що може смакувати до гарної музики краще ніж горнятко запашного чаю? У грудні ми писали про ТОП-10 нетипових чаїв та де їх можна придбати в Переяславі.

Exit mobile version