15-17 листопада у Києві та області відбудуться навчання за участі сил та засобів оборони столиці

На цьому тижні у столичному регіоні з 15 по 17 листопада будуть відбуватись навчання за участі угрупування сил та засобів оборони Києва. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на відповідний допис на Фейсбук-сторінці Сухопутних військ ЗС України.

15-17 листопада у Києві та області відбудуться навчання за участі сил та засобів оборони столиці

«В ході тренування відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння. Метою заходу є нарощування бойових (оперативних) спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції», – повідомляють військові.

Також у дописі йдеться, що у зв’язку з проведенням навчань буде здійснюватися переміщення особового складу та рух важкої техніки.

«Зберігайте спокій! Відпрацьовуємо навички та нарощуємо оперативні спроможності! Разом до перемоги!», – закликають у повідомленні.

Редакція ProSlav у свою чергу нагадує про заборону фотографування/фільмування та викладання у мережу Інтернет (соціальні мережі, телеграм-канали/чати, вайбер-спільноти і так далі) переміщення військових та військової техніки.

Тим часом нагадуємо про нові хвилі мобілізації в Україні. Названо категорії тих, кого не призвуть до війська у 2022 та 2023 роках. Детальніше у матеріалі ProSlav.

Exit mobile version