3 травня – наявність палива на основних АЗК Переяслава

Паливо зараз в дефіциті, це уже відчули жителі не тільки Переяславської громади на собі. Команда proslav дослідила ситуацію з наявністю палива на основних АЗК Переяслава. Дослідження проводилось 3 травня з 13 до 14 години. Протягом дня паливо може десь закінчуватись, десь підвозитись, але станом на 14 годину ситуація така:

АЗК БЕЛ НАФТА – наявний бензин А95 та А92. На заправній станції є ліміт заправки у 20 літрів. Можна розрахуватись картою, або готівкою.

АЗК БЕЛ НАФТА – Переяслав

АЗК КЛО – на всіх комплексах Переяслава є дизельне паливо Ventus Diesel та Ventus А95. Не дивлячись на порожні стели паливо відпускають за купонами та смарткартками.

АЗК БРСМ – на комплексі, що знаходиться на виїзді з міста (КП) наразі є паливо А95E (спиртове), також сьогодні очікуюдь дизельне паливо ДП EURO PLUS. Заправна станція на об’їзній дорозі Переяслава наразі порожня, але там також очікується дизпаливо. Відпускають паливо лише через застосунок BRSM.

АЗК Shell – зараз порожня, можливості заправитись ні купоном, ні додатком немає.

АЗС Центр – зараз порожня, можливості заправитись ні купоном, ні додатком немає.

АЗС Центр – Переяслав

АЗК Coral (об’їзна дорога) – зараз порожня, можливості заправитись ні купоном, ні додатком немає.

АЗК Coral -Переяслав, об’їзна дорога

АЗК Energy (Підварки) – зараз порожня, можливості заправитись ні купоном, ні додатком немає.

АЗС Energy – Переяслав

Надіємось, що ситуація з паливом найближчим часом урегулюється, але поки треба його економити та розраховувати свої поїздки.
Нагадуємо, кілька днів назад у Переяславі запрацював прокат велосипедів.

Exit mobile version