Байрактар у тренді українських волонтерів

Активісти, небайдужі люди, волонтери та благодійні фонди стали додатковою точкою опори для підтримки збройних сил. Починаючи ще з 2014 року на їх плечі припала велика відповідальність по забезпеченню підрозділів усім необхідним. А з початку повномасштабного вторгнення росії виросли й запити.

Так, учора БФ «Повернись живим» повідомив, що вперше в історії української благодійності було реалізовано проект по закупівлі безпілотного авіаційного комплексу Bayraktar TB2. Загальна вартість склала 16 502 450 доларів США.

За словами фонду, рішення придбати для української армії саме такий комплекс пояснюють системністю до підходу їхньої роботи, яку вони закривають «під ключ».

Що входить до даного комплексу?

«Організація подібних угод, їх контрактування та логістика накладає певні обмеження щодо публічності, але значно пришвидшує отримання кінцевим споживачем допомоги, і я вдячна команді “Повернись живим”, що вони довірили мені довести даний проєкт від початку і до самого кінця», – розповідає волонтерка, юристка і Перша заступниця Виконавчого директора Українського ветеранського фонду Руслана Величко.

Пожертвувати кошти до благодійного фонду «Повернись живим» можна за посиланням –  https://savelife.in.ua/donate/.

Нагадаємо, що БФ Сергія Притули законтрактував для ЗСУ понад 100 автівок завдяки продажу картини Марії Приймаченко.

Exit mobile version