«Барбі», «Індіана Джонс» та «Синій жук»: 10 найочікуваніших фільмів літа 2023 за версією IMDb (трейлери)

Днями найбільший веб-сайт про кінематограф IMDb опублікував список найочікуваніших літніх фільмів 2023 року. Серед інших у рейтинг потрапив фільм «Барбі» та нова «Русалонька» від Disney, нові частини «Індіана Джонс», «Трансформерів», «Місії неможливої» й «Людини-Павука». На які стрічки звернути увагу цього літа та коли вони вийдуть розповідає Proslav.

«Барбі», «Індіана Джонс» та «Синій жук»: 10 найочікуваніших фільмів літа 2023 за версією IMDb (трейлери)

«Барбі»

20 липня на екрани вийде американський романтичний фільм «Барбі», заснований на однойменній іграшці від Mattel. Розповідає про Барбі та Кена, а, зокрема, про те, як лялька потрапляє в реальний світ.

БАРБІ | Офіційний український основний трейлер

«Русалонька»

25 травня – музичний фентезійний фільм режисера Роба Маршалла, що є кіноадаптацією до однойменного мультфільму 1989 року, який сам заснований на однойменній казці Ганса Крістіана Андерсена.

Русалонька -  офіційний трейлер (український)

«Оппенгеймер»

21 липня – біографічний фільм Крістофера Нолана з Кілліан Мерфі в головній ролі. Це історія про Роберта Оппенгеймера, американського фізика-теоретика, якого називають «батьком атомної бомби».

Оппенгеймер. Новий трейлер

«Індіана Джонс і реліквія долі»

29 червня – пригодницький бойовик Джеймса Менголда, який є п’ятим фільмом про археолога Індіану Джонса. Головну роль виконає Гаррісон Форд.

ІНДІАНА ДЖОНС І РЕЛІКВІЯ ДОЛІ | Офіційний український трейлер

«Флеш»

15 червня – супергеройський фільм режисера Андреса Мускетті, заснований на однойменному коміксі видавництва DC Comics. Він розповідає історію виникнення Флеша, який відправився в минуле, щоб врятувати свою матір. Однак, коли він повернувся, побачив, як сильно змінився світ, а мати виявилася живою.

Флеш - офіційний трейлер (український)

«Трансформери: Повстання звірів»

8 червня – науково-фантастичний бойовик режисера Стівена Кейпла-молодшого, заснований на серії іграшок «Трансформери». Головні ролі виконали Домінік Фішбек, Ентоні Рамос і Лорен Велес.

Трансформери: Час Звіроботів. Офіційний трейлер

«Місія неможлива: Розплата. Частина перша»

13 липня – шпигунський екшн з Томом Крузом в головній ролі. Агент ЦРУ Ітан Хант вражатиме новою місією.

Місія неможлива: Розплата. Частина перша. Офіційний трейлер (український)

«Місто астероїдів»

22 червня – майбутній фільм Веса Андерсона з Томом Генком в головній ролі. Це історія про астрономічний з’їзд студентів і їхніх батьків у пустельному містечку 1950-х років.

Астероїд-Сіті. Офіційний трейлер

«Людина-Павук: Крізь Всесвіт»

2 червня – супергеройський фільм із персонажем коміксів Marvel Майлзом Моралесом, до якого несподівано повертається його найкраща подруга і кохана, Гвен Стейсі. За сюжетом, вони мають врятувати всіх людей-павуків від таємничого злодія.

Людина-павук: Крізь Всесвіт. Міжнародний трейлер

«Синій жук»

18 серпня – супергеройський комедійний екшн, в якому головну роль зіграв Ксоло Марідуенья. У кіновсесвіті DC він стане першим латиноамериканським супергероєм. У центрі події фільму – випускник коледжу Хайме Рейєс, який повертається до рідного дому, сповнений надій на майбутнє.

СИНІЙ ЖУК | Офіційний український трейлер
Exit mobile version