«Без нервів та бюрократії»: долучайтеся до бета-тестування витягу з ЄДР у Дії

У Дії стартувало бета-тестування витягу з Єдиного державного реєстру. Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Про це Мінцифра повідомляє у Telegram.

«Без нервів та бюрократії»: долучайтеся до бета-тестування витягу з ЄДР у Дії

«Якщо наразі ви ФОП чи колись ним були, то мали чути про витяг з Єдиного держреєстру, де вказані відомості про підприємницьку діяльність. Адже при отриманні різних послуг його вимагають на кожному кроці: у банках, на тендерах, при укладенні договорів тощо. Тепер можете отримати його на порталі Дії в декілька кліків, без нервів та бюрократії», – розповідають ініціатори.

«Цифровізуємо один з найпопулярніших документів для ФОП. Щоб усе працювало швидко та без помилок, послугу потрібно протестувати», – кажуть у міністерстві і закликають українців стати першими користувачами витягу з ЄДР на порталі Дія: https://team.diia.gov.ua/ .

У повідомленні йдеться, що раніше, аби отримати цей витяг, треба було йти в ЦНАП, сплачувати адмінзбір 120 грн та чекати на документ 24 години. Натомість на порталі Дія можна замовити витяг з ЄДР:

Взяти участь у бета-тесті можуть українці, які:

Нагадаємо, у Києві пропонують видати спецперепустки службам таксі для роботи в новорічну ніч.

Exit mobile version