Без жартів: гуморист Іван Люленов не виходить на зв’язок та не приїхав на свій виступ у Переяславі

«Хотіла познайомитися і гарно провести час, але він не приїхав», – каже одна з глядачок. Цього вечора у Переяслав із сольним стендап-концертом мав приїхати капітан команди «Стоянівка», двохразовий переможець «Ліги Сміху» Іван Люленов. Артист не виходить на зв’язок. Наразі глядачі, не дочекавшись гумориста, розійшлися по домівках.

Як стало відомо Proslav, щонайменше з самого ранку гуморист не виходив на зв’язок з організаторами на майданчику у Переяславі, а в означений час не приїхав як на сам виступ так і, щонайменше, за півгодини після його анонсованого початку. 

Близько 18:00 глядачі почали збиратися, проте у Переяславському ЦКМ, де мав пройти концерт та де продавались квитки, лише розвели руками та віддали людям кошти.  Слід додати, що частина з них мала піти Збройним Силам України на закупівлю авто. Окремо в ЦКМ кажуть, що таке в їх практиці вперше. 

Врешті не дочекавшись Люленова техніки прибрали мікрофонну стійку і погасивши світло теж пішли займатися іншими справами. Засмучені глядачі, серед яких були і військові, розійшлися. Дехто неподалік в парку ще сподівається побачити гумориста. 

Так чи інакше, вечір видався «веселим»…

Втім сумувати не варто, бо у найближчі два дні у Переяслав точно завітає ще два відомих українця – видатний український письменник Юрій Андрухович та популярний відеоблогер Віталій Гордієнко. Зустрічі з ними почнуться о 13:00 у четвер та пятницю в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, вхід на них вільний.

Exit mobile version