Благодійний Фонд Сергія Цюпко відвідав Русанів

Вчора, 26 травня, команда волонтерів з Благодійного Фонду Сергія Цюпко відправилася до села Русанів, з метою надання гуманітарної допомоги місцевим жителям. Завдяки щедрості донаторів, ми змогли зібрати 150 продуктових наборів, які мали на меті полегшити тяготи, з якими зіткнулася громада внаслідок поточних подій.

Це відвідування було особливим для нас, оскільки саме Русанів знаходився на першій лінії оборони Києва на початку повномасштабного вторгнення російської окупаційної армії. Завдяки мужності та відваги місцевих мешканців, столиця України була врятована від ворожого вторгнення. Ми не могли залишити цей факт без уваги і вирішили зібратися разом, щоб висловити свою повагу та підтримку цій відважній громаді.

Саме в цей день, 26 травня, в Русанові відбувся день останнього дзвоника в місцевій школі. Незважаючи на тяжкі часи, багато школярів прийшли на зустріч з нами, демонструючи свою солідарність та підтримку. Вони виявили нам велику щирість, подарувавши власноруч зроблене печиво з гербом села. Це дійсно зігріло наші серця і підкреслило силу спільної дії в складних часах.

Ми також були надзвичайно вдячні старостату села, який висловив нам письмову подяку від імені мешканців Русанова. Цей жест величезної вдячності надихнув нас і підтвердив, що наші зусилля зробити добро не пропали даремно. Ми завжди стежимо за тим, щоб надана нами допомога досягала тих, хто її найбільше потребує, і такі слова вдячності є справжньою нагородою за нашу працю.

Закінчуючи наш звіт, ми хочемо висловити велику подяку всім волонтерам, донаторам та партнерам, які допомогли зробити цей візит до Русанова можливим. Ваша підтримка і відданість добрій справі робить наші дії значущими і ефективними.

З повагою,

Команда волонтерів Благодійного Фонду Сергія Цюпко

Exit mobile version