Благодійний онлайн аукціон у Переяславі зібрав понад 34 тисячі гривень для потреб військових

Вчора ввечері у спільноті VIBER відбувався благодійний онлайн аукціон на якому охочі могли позмагатися за понад 60 лотів. В результаті вдалося зібрати 34150 гривень на аукціоні, а також присутні могли додати гроші при отриманні куплених ними лотів.

Ольга Дрига та її дочка

“Ми купимо кришку ствольної коробки для одного військового 79 ОДШБ з Переяслава, який зараз воює у Мар’їнці, це близько 10 тисяч гривень. Інші кошти ми передамо ГО “4.5.0” для придбання монокуляра нічного бачення”, – говорить організаторка Ольга Дрига

Передача лотів відбувалася сьогодні у сімейному кафе “Ейфорія”, де на початку з українськими піснями виступила бандуристка Леся Горобець та саксофоніст Вадим Ноздровський. 

“Аукціон – супер, багато чудових лотів. В нас чудові люди, талановиті майстри, вишивальниці, художники, перукарі, майстри б’юті сфери, просто чудові, щирі й відкриті люди. А організація, заслуговує окремої поваги та похвали! Безумовно, що пані Ольга вкотре робить неможливе – можливим”, – пише у спільноті Леся Горобець.

Покупець та продавець бойових генномодфікованих гусей

В аукціоні були понад 60 лотів, серед яких можна виокремити “Бойові гуси Байрактар і Джавеліна зі стовп’язьких біолабораторій”, “Сніданок на двох в кафе Ейфорія” та “Трофейний сухпай русні” який доречі нікого не зацікавив, але всі іншлі лоти були також дуже цікавими. Найдорожче продали лот звукорежисера Бориса Любченка “Запис пісні” за 2200 гривень. Усі кошти виручені з продажу лотів у повному обсязі будуть використані для потреб військових. 

Нагадаємо, серед авторів лотів були художники Юрій Авраменко, Ірина Кузьмицька, Олександр Сусь, Роман Мотузок, музикант Борис Любченко, поетеса Вікторія Шевель, кондитерка Аліна Боярин, магазин “КАМІК SHOP”, СТО “Майстер сервіс”, “Мед від Zarinа”, кафе “Ейфорія”, майстри Стовп’язького старостинського округу, майстри Олена Авдієнко, Сергій Булуй, Ніна Дідичук, Наталія Петруня, Анна Сахно, Алла Літкова, Олександр Савченко, Лілія Саламаха, Юлія Близнюк, Костянтин Тесля та інші.

Exit mobile version