Бойові втрати противника та оперативна аналітика подій щодо російського вторгнення на 11 серпня 2022

Український народ уже 169 діб поспіль героїчно відбиває повномасштабну збройну агресію з боку росії. Окупанти здійснюють спроби прорвати нашу лінію оборони на різних ділянках. Запеклі бої зараз точаться на Донеччині, де ворог намагається йти вперед значними силами.

Бойові втрати противника та оперативна аналітика подій щодо російського вторгнення на 11 серпня 2022

БОЙОВІ ДІЇ

Зазначається, що українські військові мають вогневий контроль над транспортно-логістичними шляхами на тимчасово окупованих частинах Херсонської області. 

Міст біля Каховської ГЕС має таку ж логістичну важливість, як і Антонівський біля Херсона. 

Також жителі Херсонщини сьогодні повідомляють про вибухи в районі села Чонгар Генічеського району на адміністративному кордоні з Кримом. Після вибухів почалася масштабна пожежа. 

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 11.08 орієнтовно склали:

Найбільших втрат противник зазнав на Донецькому напрямку.

Саки – це військовий аеродром, де окупанти зберігали літаки Су-30 СМ, Су-24, Іл-76 та інші.

Як заявили представники окупаційної «влади» Криму, внаслідок вибухів на аеродромі пошкоджено близько 60 багатоквартирних будинків, розташованих неподалік. При цьому міноборони рф бреше, що жоден літак на самому аеродромі не постраждав. 

За попередніми даними, на авіабазі загинули не менше 60 російських пілотів та цивільної обслуги, ще близько 100 осіб постраждали. Для відновлення аеродрому знадобиться не менше року.

Крім того, повідомляється, що в тимчасово окупованому армією РФ селищі Кирилівка Запорізької області партизани пошкодили штаб із технікою рашистів. У місці перебування окупантів пролунало кілька вибухів, після чого кілька годин тривала пожежа.

Також не мали успіху спроби ворога прорвати оборону наших військ на Слов’янському та Авдіївському напрямках. 

СИТУАЦІЯ В УКРАЇНІ:

Від завтра на Донеччині заборонено:

Командування наголошує, що це крок, спрямований на посилення наших оборонних спроможностей.

Адепти русского міра та російські пропагандисти досі розказують, як чудово житимуть усі під владою Москви. Однак за фактом усе далеко не так. І Попасна – чергове підтвердження того, що чекає людей на окупованих територіях. Практично 20 тисяч населення міста «звільнили» від нормального життя, теплих домівок, пенсій, зарплат, медичного обслуговування, водопостачання, газу й електрики. А тепер усіх тих, хто залишився там, кинули напризволяще. 

Місцеве населення на окупованих територіях уже не вірить обіцянкам росіян. За два місяці розпочнеться опалювальний сезон, однак у жодному із захоплених окупантами міст за три-чотири місяці не зроблено нічого для підготовки до зими.

Деякі люди повірили заявам пропагандистів щодо швидкої відбудови зруйнованих росіянами населених пунктів і спробували повернутися в рідні місця. Такі громадяни побули кілька днів, побачили, що виконуються тільки показові речі, та виїхали.

Російському бенефіціару належала чверть від усіх активів компанії, яка є дистриб’ютором і постачальником лікарських препаратів та товарів медичного призначення до закладів охорони здоров’я. 

Арештовані активи вартістю майже мільярд гривень передали в Нацагентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

СИТУАЦІЯ В РОСІЇ:

У червні та липні з Фонду національного добробуту зникли серйозні суми у валюті. Ідеться про понад 1,5 млрд євро, 160 млн фунтів стерлінгів і 27,5 млрд японських ієн. При цьому одночасно на рахунках Мінфіну виникло близько 100,4 млрд рублів. 

Як зазначають експерти, такі операції є просто «друком» грошей, бо валюта нікуди не витрачається – вона залишається на рахунках. 

МІЖНАРОДНА ПІДТРИМКА

Exit mobile version