Бойові втрати противника та оперативна аналітика подій щодо російського вторгнення на 23 липня 2022

Уже 150 діб український народ бореться проти російського повномасштабного вторгнення. 

Бойові втрати противника та оперативна аналітика подій щодо російського вторгнення на 23 липня 2022

БОЙОВІ ДІЇ

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 23.07 орієнтовно склали:

Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському, Криворізькому та Бахмутському напрямках.

Американський чиновник на умовах анонімності заявив, що крім тисяч убитих лейтенантів і капітанів, було ліквідовано також сотні полковників і «багато» російських генералів.

США також вважають, що Україна знищила понад 100 «важливих» російських цілей в Україні, включно з командними пунктами, складами боєприпасів та об’єктами протиповітряної оборони.

СИТУАЦІЯ В УКРАЇНІ:

Як повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук, основна активність щодо євроінтеграційного треку у сесійній залі розпочнеться у вересні. Депутати планують виконати сім вимог, які Україна отримала місяць тому.

Зокрема, йдеться про реформу Конституційного Суду, інтеграцію міжнародних стандартів у питанні боротьби з відмиванням коштів, внесення змін у закон про олігархів тощо.

Нині парламент перебуває у тісній співпраці з Офісом Президента, Кабінетом Міністрів та європейськими парламентами.

СИТУАЦІЯ В РОСІЇ:

МІЖНАРОДНА ПІДТРИМКА

При цьому важливо, що Україна не підписувала жодних документів із росією, а виключно з Туреччиною та ООН, взявши перед ними певні зобов’язання.

Угода передбачає, що контроль за портами «Одеса», «Чорноморськ» і «Южний» повністю залишається за українською стороною. Перебування у цих портах жодних інших суден, окрім тих, які мають забезпечувати експорт зерна та пов’язаних із ним харчових продуктів і добрив не передбачається.

Також документ не передбачає послаблення санкцій проти Росії. Жодного транспортного супроводу російськими кораблями українських суден та присутності російських представників у наших портах не буде. У разі провокацій буде негайна військова відповідь.

Угода попередньо діятиме 120 днів і не передбачатиме подальшого розмінування портів або прилеглих вод з боку України.

Exit mobile version