Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися матч

У четвер, 21 березня, збірні Боснії і Герцеговини та України зіграють у півфіналі плей-офф за вихід на чемпіонат Європи-2024, повідомляє Proslav.

Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися матч
Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися матч

Де дивитися матч Боснія і Герцеговина – Україна

Поєдинок розпочнеться о 21:45 на стадіоні Біліно Поле у місті Зениця. Для глядачів цифрового мовлення Т2 покажуть регіональні телеканали «Суспільне». Це й же національний мовник покаже матч й для клієнтів кабельного телебачення. У цифровій мережі ексклюзивним транслятором зустрічі національних збірних з футболу буде сервіс Megogo.

Відбір України до Євро-2024

Українська команда посіла третє місце у відбірковій групі до Євро-2024, де перші дві сходинки зайняли збірні Англії та Італії.

Фото: результати групи С у відборі до Євро-2024

Однак шанс потрапити до фінальної частини турніру у «синьо-жовтих» все ж є. Для цього необхідно перемогти у двох поєдинках.

Перша гра нашої збірної відбудеться проти колективу Боснії і Герцеговини. Якщо українці зможуть взяти гору, то на них очікуватиме переможець пари Ізраїль – Ісландія.

Остаточний тріумфатор й володар путівки на Євро-2024 визначиться 26 березня.

Історія протистояння збірних України та Боснії і Герцеговини

Збірна України всього двічі зустрічалась з командою Боснії і Герцеговини. Обидва поєдинки відбулися у 2021 році у рамках відбору до Чемпіонату Світу 2022. Перший матч завершився нічиєю 1:1, а вже у другому – перемогу святкували «синьо-жовті» з рахунком 2:0.

У тих матчах збірну очолював Олександр Петраков, а перемогу українцям забезпечили голи Артема Довбика та Олександра Зінченка.

Нагадаємо, у черговому турі чемпіонату України переяславські баскетболістки змагалися з командами Дніпра та Запоріжжя. Результати – за посиланням.

Exit mobile version