Братерство, героїзм, самопожертва, відданість та боротьба за свободу: ТОП-5 фільмів, які мотивують

На початку широкомасштабного вторгнення рф до України піднесення суспільства стрімко зросло. Однак з часом виснаження дає про себе знати. Мова не тільки про фізичну, а й про моральну втому.

Братерство, героїзм, самопожертва, відданість та боротьба за свободу: ТОП-5 фільмів, які мотивують
Братерство, героїзм, самопожертва, відданість та боротьба за свободу: ТОП-5 фільмів, які мотивують

Спеціально для тих, хто перебуває у пошуку мотивації Proslav пропонує добірку ТОП-5 фільмів, у яких розповідають про братерство, героїзм, самопожертву, відданість та боротьбу за свободу.

ТОП-5 фільмів, які мотивують

Фільм «Патріот» / «The Patriot» (2000 рік)

Події кінострічки розповідають про війну США з Великою Британією у 18 столітті. Головний герой картини, ветеран Бенджамін Мартін виховує своїх сімох дітей та вважає, що своє він вже відпоював та вирішує залишитися осторонь бойових дій. Однак все кардинально змінюється, коли вбивають його сина. Бенджамін бере до рук зброю та вирушає мститися.

Головну роль у фільмі 2000 року зіграв культовий Мел Гібсон. Також серед зірокового складу такі актори, як вже покійний Хіт Леджер, Джейсон Азекс та Кріс Купер.

THE PATRIOT Trailer (2000) Mel Gibson, Heath Ledger Movie

Фільм «Хоробре серце» / «Braveheart» (1995 рік)

У художньому фільмі «Хоробре серце» йдеться про події, що розгорталися у Шотландії у 1280 році. Тоді відносини між шотландцями та британцями вийшли на черговий пік ворожості. Після того, як король Едуард І анексував частину територій, ввів суворі та принизливі порядки.

Однак головний герой Вільям Воллес не захотів миритися з таким станом речей. Він став по справжньому народним вождем, який повів за собою однодумців.

Криваві битви, закулісні інтриги та захоплюючий сюжет «Хороброго серця» не залишає глядачів з 1995 року.

Braveheart - Trailer

Фільм «Ми були солдатами» / «We Were Soldiers» (2002 рік)

Військова драма «Ми були солдатами» показує події В’єтнамської війни. Операція армії США, яка повинна була закінчитися швидко, затягується та вимагає більших ресурсів.

Не зважаючи на нерівні сили, американці проводять успішні атаки, відбивають наступ в’єтнамців і навіть займають стратегічні позиції, однак несуть жахливі втрати.

Одночасно з діями на фронті у фільмі показують переживання дружин військових, які знаходяться у постійному очікуванні поганих звісток.

We Were Soldiers / Official Trailer (2001)

Фільм «Врятувати рядового Раяна» / «Saving Private Ryan» (1998 рік)

У сюжеті фільму «Врятувати рядового Раяна» події Другої світової війни. Солдати армії США намагаються врятувати свого товариша, рядового парашутиста Раяна, який опинився за лінією фронту.

Наказ на цю операцію було віддано не просто так, адже матір Джеймса вже втратила інших трьох синів. Відтак командування вирішило, що жінка не повинна втратити усіх.

Однак місію непросто виконати, що перетворюється на дорогу в один кінець.

Saving Private Ryan (1998) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Фільм «Зоряний десант» / «Starship Troopers» (1997 рік)

Фантастичний бойовик «Зоряний десант» 1997 року знятий за мотивами однойменного роману Роберта Хайнлайна. У основі його сюжету розповідь про Джоні Ріко та Кармена – двох курсантів академії зоряного десанту.

Бійці тренуються для відправки в глибини космосу, щоб зупинити смертельну небезпеку для всього людства від величезних та розумних жуків, які прибули з далеку Галактики.

Десантникам доведеться вступити у бій з позаземною формою життя, щоб зберегти людство від загибелі.

STARSHIP TROOPERS [1997]– Official Trailer (HD) | Get the 25th Anniversary 4K Ultra HD SteelBook Now

Також нагадуємо про ТОП-5 фільмів у жанрі фантастики. Сюжети цих стрічок розповідають про проникнення у підсвідомість іншого, подорожі у космос, безперервна боротьба з інопланетянами та пошуки протиотрути. Добірка кінокартин – за посиланням.

Водночас розповідаємо, як долучитися до лав бригади «Азов». Посилання на анкету – у нашій публікації.

Exit mobile version