Британська компанія до 2024 року побудує на Київщині завод, інвестувавши €20 млн

Компанія з Великобританії планує побудувати у Київській області завод, інвестувавши в будівництво €20 млн. Повідомляє Proslav з посиланням на сайт підприємства.

Британська компанія до 2024 року побудує на Київщині завод, інвестувавши €20 млн

Тож, Unilever проінвестує 20 мільйонів євро у нову фабрику на Київщині. Роботи мають розпочатись вже цього року, а запуск виробництва планується на 2024 рік.

«Нова фабрика створить близько 100 нових робочих місць і вироблятиме засоби особистої гігієни, шампуні та гелі для душу, таких брендів як Dove, Axe, TRESemmé, Clear. Завод забезпечуватиме товарами переважно український ринок, а також потенційно вироблятиме продукцію для інших ринків Європи», – йдеться у повідомленні.

У компанії також запевняють, що фабрику буде побудовано відповідно до найвищих екологічних стандартів з використанням технологій відновлювальної енергії.

«Ця інвестиція свідчить про нашу довгострокову відданість країні та її народу, нашим співробітникам, клієнтам і партнерам. Це також спосіб відзначити 30-річчя нашого бізнесу в Україні. Нове виробництво створить нові робочі місця, збільшить наші виробничі потужності та, в першу чергу, задовольнятиме потреби українських споживачів високоякісними продуктами, виготовленими відповідно до принципів сталого розвитку», – заявив генеральний директор Unilever Україна Василь Бовділов.

Нагадуємо, як отримати допомогу по частковому безробіттю. Детальніше – читайте у нашому матеріалі.

Exit mobile version