Бульбофюрер назвав Зеленського «гнидою»

Самопроголошений «президент» Білорусі олександр лукашенко на своїй пресконференції назвав Володимира Зеленського «гнидою». Інформує Proslav, посилаючись на BELTA (посилання на ворожий пропагандистський ресурс давати не будемо – ред.).

Бульбофюрер назвав Зеленського «гнидою»

«Президент» Білорусі приділив частину своєї промови українському лідеру та розкритикував за прохання останнього «укласти пакт про ненапад». Зокрема, лукашенко прокоментував інцидент з вибухами на аеродромі «Мачулищі».

«Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Це я вам кажу як президент», – промовив спільник путіна.

Окрім цього, він додав, що нібито Володимир Зеленський «бігає навколо Білорусі, надсилає людей й просить лукашенка укласти пакт про ненапад».

«На що я говорив: «Ми не збираємося нападати». – «Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом організації Об’єднаних Націй, що ви на нас не нападете». Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час … що ж, виклик кинуто», – підсумував товариш бункерного.

Напередодні, міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що мобілізаційний план ще не завершений. Зокрема, додав, що Генштаб точно знає яких спеціалістів потребують Сили Оборони.

Exit mobile version