Через місяць в нашому місті відбудеться турнір з гирьового спорту «Переяславська осінь 2022»: ділимося деталями

Аби вшанувати пам’ять почесного працівника фізичної культури та спорту України Бориса Сонька, 22 жовтня у спортивному залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі проведуть Всеукраїнський турнір з гирьового спорту «Переяславська осінь 2022».

Через місяць в нашому місті відбудеться турнір з гирьового спорту «Переяславська осінь 2022»: ділимося деталями

Окрім вшанування пам’яті пана Сонька, турнір також має на меті популяризацію гирьового спорту на Переяславщині та України в цілому, активізацію навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях, підвищення рівня майстерності спортсменів, залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, а також поширення практики проведення комерційних змагань з гирьового спорту.

Вагові категорії та регламент:

Переможці змагань отримають грошову винагороду у 3000 грн., за ІІ місце – 2000 грн., за ІІІ місце – 1000 грн.

Судитиме учасників турніру заслужений тренер України, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму УГСП Тарас Кириченко.

Для участі в змаганнях необхідно подати заявки до 19 жовтня на електронну адресу: v.iakov4@gmail.com на номери телефонів:

+38 (098) 644-77-69 – Володимир Яковченко

+38 (066) 326-68-91 – Алла Яковченко

Організовують турнір відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради, Переяславський міжгромадський спортивно-оздоровчий клуб «Колос» та осередок Союзу гирьового спорту Переяслащини.

Переяславка розфарбувала п’ятиповерхівку на вулиці Покровській у атмосферні осінні барви – ProSlav уже поділився світлиною роботи.

Exit mobile version