Через негоду понад 50 населених пунктів Київщини знеструмлено – ДТЕК

Через негоду на Київщині знеструмлено понад 50 населених пунктів. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

«Протягом 11-12 грудня у Київській області спостерігається погіршення погодних умов. Негода вже стала причиною аварійних відключень світла. Наші спеціалісти вже повернули світло у 20 населених пунктів, які були знеструмлені повністю та 57 – частково», – йдеться у повідомленні.

За інформацією енергетиків, станом на зараз знеструмленими залишаються 14 населених пунктів повністю та 37 – частково.

«Через пориви вітру знеструмлені 22 лінії електропередачі 6-10 кВ повністю та 10 частково, 525 трансформаторних підстанцій. На місцях аварій працюють бригади, які роблять усе можливе, щоб повернути світло у кожну оселю. Ми направили всі сили та ресурси для боротьби зі стихією та повернення комфорту в кожну домівку нашого клієнта», – пишуть енергетики.

За інформацією синоптиків, сьогодні в Київській області очікуються складні погодні умови. Прогнозуються дощ з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Пориви вітру до 12 метрів на секунду.

«ДТЕК Київські регіональні електромережі – відповідальний бізнес, партнер суспільства і держави. Ми робимо все для того, аби  підтримати нормальне життя області і кожного її мешканця», – повідомляють у компанії.

Тим часом виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук нещодавно повідомив, що графіки обмеженого споживання електроенергії будуть діяти до кінця опалювального сезону.

Exit mobile version