Чергова двадцять п’ята сесія Переяславської міської ради

Наразі відбувається остання чергове сесійне засідання Переяславської міської ради у 2021 році. О 10:05 у сесійній залі зареєстровано 22 депутат та міський голова. Про найважливіше з питань порядку денного повідомлятимемо протягом наступних декількох годин.  

10:25 Перед присутніми міськими обранцями про роботу ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” запросили знову доповісти представника підприємства. Проте, цього разу на засідання ніхто з них не прибув. Депутати ради знову нарікали на відключення без попередження навіть перед сесійним засіданням.

10:45 Про роботу ТОВ “ГК ТЕПЛОІНВЕСТ” на території громади, зокрема на території лікарні, звітував директор Сергій КОТЧЕНКО. Деталі обговорення та інформація щодо модернізації обладнання та заходів для зменшення викидів забруднюючими речовинами – у наступному відео випуску.

11:04 Депутати затвердили новий Порядок розміщення зовнішньої реклами в межах Переяславської громади.

11:15 У Переяславській громаді затвердили бюджет громади на 2022 рік.

11:17 Близько тисячі гектарів земельних ділянок передано в постійне користування КП ВУКГ.

Під час засідання депутати підтримали без зауважень передачу комунальному підприємству Переяславському виробничому управлінню комунального господарства в постійне користування земельні ділянки для іншого лісогосподарського призначення, що знаходяться не території Переяславської громади та мають кадастрові номери. У подальшому зобов’язані зареєструвати право на постійне користування цими ділянками та виготовити матеріали лісовпорядкування. 

Exit mobile version