Черговий набір рекрутів бригади «Азов» завершив базовий курс бойової підготовки (відео)

Новоприбулі рекрути закінчили базовий курс бойової підготовки та отримали шеврони. Повідомляє Proslav з посиланням на офіційний телеграм-канал бригади НГУ «Азов».

Черговий набір рекрутів бригади «Азов» завершив базовий курс бойової підготовки (відео)
Черговий набір рекрутів бригади «Азов» завершив базовий курс бойової підготовки

«За час інтенсивних тренувань рекрути засвоїли основи військової справи та загартували характер», – йдеться у повідомленні.

Навчання рекрутів включало в себе:

Завершення базового курсу бойової підготовки та вручення шевронів «Азову»
Відео: YouTube-канал бригади «Азов».

Зазначається, що теоретичні знання підкріплювалися практичними заняттями на полігоні.

«У рекрутів сформувалися психологічна стійкість та вольові якості, необхідні для ефективного ведення бою», – повідомляють у пресслужбі бригади.

Командування «Азову» та інструкторський склад привітали рекрутів із успішним завершенням курсу. Бійці склали Військову присягу на вірність українській нації.

Усі рекрути, які подолали базовий курс бойової підготовки, приєдналися до «Азову», а найкращі – отримали омріяний шеврон з рук т.в.о командира бригади, майора Богдана «Тавра» Кротевича.

Однак, в бригаді зазначають, що завершення БКБП не означає завершення навчання.

«Далі бійці потраплять у свої підрозділи, де на них чекає ще суворіша підготовка під керівництвом командирів, загартованих дев’ятьма роками війни», – повідомляють в «Азові».

Тим часом у керівництві МВС заявили, що всі 8 бригад «Гвардії наступу» уже сформовано, але прийом заявок продовжили для того, щоб були резерви.

Exit mobile version