Чоловік поскаржився правоохоронцям на те, що його друг відмовляється покидати будинок – дайджест поліції Переяслава

До переяславських правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що його друг відмовляється покидати будинок. Окрім цього, до поліції надходили повідомлення про шахрайство, пожежу та підозрілого чоловіка. Детальніше про події, що сталися на Переяславщині за добу з 5 на 6 квітня – у традиційному дайджесті Proslav.

Чоловік поскаржився правоохоронцям на те, що його друг відмовляється покидати будинок – дайджест поліції Переяслава

Шахраї виманили у жінки 3000 грн

О 12:31 до поліції надійшло повідомлення про шахрайство. Заявниця розповіла, що до неї зателефонували невідомі й та повідомила їм свої дани та пін-коди до банківських карток. Таким чином шахраї заволоділи коштами жінки у розмірі 3000 грн.

Пожежа

Заявник повідомив, що поблизу села Харівці, на Переяславщині сталася пожежа. За його словами, горіло узбіччя, було помітно сильний дим.

Друг заявника відмовлявся покидати будинок

Чоловік з села Строкова поскаржився правоохоронцям на те, що його друг відмовляється покидати будинок. У ході розмови повідоми, що наряд поліції не потрібен.

Повідомлення про підозрілого чоловіка

О 05:06 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що поблизу АЗС «Корал» ходить чоловік, який підозріло себе поводив. Заявник, що не назвався, просить перевірити.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: жінка повелася на пораду подруги оформити допомогу на порожню картку. Списалися 60 тисяч з кредитки. Детальніше – за посиланням.

Exit mobile version