Чи на часі робити подарунки?

24 лютого 2022 року для більшості людей поділив час на до та після. Шок та паніка перших днів повномасштабного вторгнення минули. Збройні Сили України вибили окупантів спочатку з північних регіонів країни, згодом з Харківщини та частини Херсонщини. Наразі продовжується методична робота кожного українця.

Хтось зі зброєю в руках на передовій, хтось збирає та розвозить волонтерку, а хтось невтомно працює, сплачуючи податки й при цьому жертвуючи власні кошти на допомогу армії.

У такий важкий час для народу гостро постало питання святкування Днів народжень, іменин, весілля. Дехто вважає це недоречним, частина українців продовжують збиратись, однак тільки ріднею, інші ж – заохочують не відмовляти собі в розвагах, аргументуючи, що наступний день може стати останнім.

moonflowers.com.ua/catalog/novogodnie-bukety

Ми не можемо вам радити, яку точку зору підтримати. Однак, якщо ж ви все ж таки вирішили когось привітати, то необхідно обрати дійсно гарний подарунок. Гарний – не означає дорогий.

Перше, що приходить в голову – це квіти. І так, квіти можна дарувати не тільки дівчатам та жінкам. Такий презент завжди сприймається з хорошим настроєм, адже букет сприймається як знак уваги, поваги, захоплення та кохання.

Фахівці сучасної флористики відмічають, що букети, які складаються з одного типу квітів, мають менше символічного значення. Зазвичай їх складають, спираючись на вподобання, вік та вподобання отримувача. Проте, якщо людина, цінує символізм та знає «мову квітів», букет може «висловити» почуття та наміри без слів.

MoonFlowers пропонує великий асортимент вже готових букетів, однак їхні фахівці допоможуть вам із підбором для будь-якої події.

Будь-то День народження, Хрестини, Вінчання, День закоханих. До речі, невдовзі буде свято усіх закоханих. Тому, чоловікам необхідно вже починати думати.

Зазначимо, що рослини з червоними бутонами або відтінками червоного зображають любов і пристрасть дарувальника щодо одержувача. Але флористи не радять дарувати, наприклад, букет червоних троянд тому, з ким у вас нема особистих відносин. Також не доречно дарувати такий букет на перше побачення.

У такому випадку краще личитиме рожевий тон. Він означає зародження симпатії, ніжності та ввічливості. Квіти з таким забарвленням, зазвичай, дарують молодим жінкам та дівчатам.

На сайті MoonFlowers є можливість обрати кому саме адресований букет: для коханої, мами або ж букет-вибачення. Окрім цього, ви можете обрати композицію з улюблених квітів адресата: гортензії, гвоздики, орхідеї, тюльпани, лілії, хризантеми, піони тощо. moonflowers.com.ua/catalog/tyulpany

Наприклад, ті ж гвоздики можуть виражати різні значення в залежності від їх відтінку. Букет білих квітів означає побажання успіху, червоних – привітання з перемогою, рожевих – символізують материнську любов. А от орхідею краще дарувати тільки гарно знайомим людям. Вона характеризує красу, витонченість та ніжність.

Однак, флористи попереджають, що не варто сліпо вірити усьому, що символізують квіти. Оскільки, багато значень дійшло до наших днів дещо у спотвореному трактуванні, а культури різних країн описували одні й ті ж квіти по-різному. Тому, якщо ви не хочете, щоб ваш букет «прочитали» неправильно, довіртесь досвідченим фахівцям з MoonFlowers.

Exit mobile version