День єднання в БХТДЮМ

16 лютого учасники освітнього процесу  Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді долучилися до Всеукраїнського Дня єднання.

О 10.00 на центральній площі міста адміністрація БХТДЮМ взяла участь в урочистому піднятті Державного прапору та виконанні Державного гімну України, на якому зібралися представники установ та організацій громади.

В гуртках та студіях Переяславського БХТДЮМ пройшли патріотичні хвилини, акції, музично-літературні мініатюри з використанням національної символіки та майстерки з виготовлення сувенірів  із національною символікою. В хореографічних композиціях, піснях, малюнках та виробах декоративно-ужиткового мистецтва  вихованці та їх наставники показали патріотизм,  пошану до національних символів, силу народного мистецтва та незламне прагнення дітей і дорослих до миру.

День єднання в БХТДЮМ

Також колектив БХТДЮМ приєднався соціальній мережі Facebook до  освітянського телемосту «Об‘єднані Україною» під хештегом  #UAразом та #об’єднані Україною., розпочатим МОН України, та флешмобу  «Єднаємо Україну» під хештегом #UAразом #UAразом_Київщина, зініційованому  КЗ  КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». 

Exit mobile version