День захисту дітей розпочався з вбиства росіянами дитини: наслідки нічної атаки у столиці

російська федерація, зазнаючи великих втрат, продовжує вести загарбницьку війну. Застосовує тактику терору, намагаючись залякати населення України, завдає ударів, здійснює обстріли не лише військових, а й цивільних об’єктів.

Вночі з 31 травня на 1 червня, противник знову застосував ракети оперативно-тактичного ракетного комплексу «Іскандер» по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури Київської області. Як зазначили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, силами та засобами ППО 10 з 10 ракет були знищені – сім балістичних ракет «Іскандер-М» та три крилаті ракети «Іскандер-К».

День захисту дітей розпочався з вбиства росіянами дитини: наслідки нічної атаки у столиці

Наслідки атаки в Києві

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація, у Деснянському районі загинуло 3 особи, з них 2 дітей (вік 5-6 та 12-13 років). 7 госпіталізовано, ще двом допомога надана на місці.

День захисту дітей розпочався з вбиства росіянами дитини: наслідки нічної атаки у столиці
фото руйнувань поліклініки в Деснянському районі

Щодо пошкоджень, то мова про будинок у житловому секторі – там вибиті вікна та двері. Вибуховою хвилею зірвало балкон

Серед пошкоджень нежитлового фонду зафіксовано падіння уламків на дитячу поліклініку; уламками пошкоджено дві школи – вибиті вікна та двері; уламками пошкоджений дільничний пункту поліції; внаслідок падіння уламків на дитячий садок, вибуховою хвилею винесло вікна.

У Дніпровському районі 3 постраждалих, 2 з них госпіталізовано. В одному з будинків житлового сектору внаслідок падіння палаючих уламків виникло сильне задимлення, вибуховою хвилею вибило вікна.

Серед пошкоджень нежитлового фонду: падіння уламків на адміністративну будівлю; пошкоджені припарковані автомобілі, кілька одиниць транспорту згоріли; падіння уламків у дворах будинків, на проїжджій частині, на зелених зонах.

У Дарницькому районі інформація щодо постраждалих наразі відсутня. В одному з будинків житлового сектору через падіння уламків вибуховою хвилею вибило вікна.

Серед пошкоджень нежитлового фонду: пошкоджено трубопровід гарячого водопостачання; падіння уламків на нежитлову будівлю, зафіксовано руйнування на першому поверсі; падіння уламків у дворах будинків, на проїжджій частині.

Як стало відомо з уточненої інформації станом на 7:00 в Деснянському районі 3 загиблих особи, з них 1 дитина (2012 р.н.) та 10 осіб травмовано, з них 1 дитина; в Дніпровському районі: 2  особи травмовано. Всього:  3 загиблих особи, з них 1 дитина та 10 осіб травмовано, з них 1 дитина.

Поліцейські Києва продовжують працювати на місцях та документують наслідки чергового нападу рф. Уся інформація уточнюється.

Ранкова повітряна тривога, оголошена на Київщині о 7:32, на щастя, була лише кількахвилинною.

Що відомо про нічну атаку рф 30 травня – у матеріалі Proslav.

Exit mobile version