Дешевше не буває: в Київстар назвали найвигідніші тарифи на домашній інтернет

Київстар — найбільший телекомунікаційний оператор в Україні, який надає послуги мобільного зв’язку та інтернету понад 25 років. В оператора найбільша зона покриття, а домашнім інтернетом Київстар користується понад мільйон українців, і кількість абонентів постійно зростає. 

Інтернет за оптоволоконною технологією забезпечує високу швидкість передачі даних та стабільність

Найвигідніші тарифи на домашній інтернет від Київстар

Цікавитесь, в скільки обійдуться послуги від провідного провайдера України? Підключити домашній інтернет від Київстар можна безкоштовне, а сплачувати доведеться лише абонплату. Сума залежить від обраного тарифного плану.

Наразі “Київстар” домашній інтернет доступні в таких тарифних планах. 

Для ТБ від Київстар знадобиться тюнер, його можна орендувати лише за 45 гривень. Також для коректної роботи знадобиться роутер. Однак зверніть увагу, що старі моделі можуть бути несумісні, тож фахівці Київстар допоможуть обрати новий. 

Як підключити домашній інтернет від Київстар

Оцінити всі переваги інтернету від Київстар можна безкоштовно. Підключення обійдеться в нуль гривень..Послуга доступна в майже 130 містах України в багатоповерхівках. Для замовлення послуги або консультації дзвоніть за номерами:

Або залиште заявку на сайті https://internet-kyivstar.com.ua/request-ua/. Заповніть кілька полів — ваш номер телефону, місто, вулицю та бажаний тарифний план. 

Підключення безкоштовне. А для користування інтернетом потрібно лише сплатити за обраний тарифний план. Сплачувати можна різними способами — через термінали iBOX, Приват24, «Особистий кабінет», PCI DSS, Portmone.com, Masterpass, за номером 899 з номера Київстар, через меню з кодом * 134 #

Exit mobile version