Для кухарів шкільних закладів Київщини провели навчання – КОВА 

На Київщині провели навчання кухарів шкільних закладів. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Навчання проводили у межах реформи шкільного харчування. Практичний семінар провели на базі Центру освіти дорослих Бориспільського професійного ліцею. Окрім кухарів нові знання отримали медичні сестри із дієтичного харчування закладів середньої освіти Великодимерської громади.

Навчання організував Департамент освіти і науки Київської обласної військової адміністрації.

«Слухачі отримали теоретичні знання з питань формування нового шкільного меню з урахуванням сучасних вимог, упровадження системи безпечного та якісного харчування», – йдеться у повідомленні.

Вказують, що тренерами виступили педагогічні працівники закладу, які на практиці ознайомили присутніх із можливостями сучасного технологічного обладнання у приготуванні якісної та смачної їжі.

У КОВА нагадують, що у Київській області так само, як і по всій країні, триває реформування системи шкільного харчування, що розпочалося за ініціативи Першої леді Олени Зеленської.

Реформа передбачає закупівлю сучасного обладнання та оновлення їдалень, а також зміни в підходах до організації харчування дітей.

Тим часом українці знову зможуть отримати по 6600 грн допомоги від ООН. Детальніше – у нашому матеріалі.

Exit mobile version