Для українців створили курс з криптограмотності – Федоров

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що українці зможуть безкоштовно опанувати блокчейн. Спеціально для цього команда міністерства запустила курс з криптограмотності. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на допис очільника Мінцифри у своєму телеграм-каналі.

Для українців створили курс з криптограмотності – Федоров

«Вже кілька років команда Мінцифри активно працює над запуском ринку віртуальних активів. Це стане потужним стимулом для розвитку цифрової економіки. І готовність українського суспільства до цього грає важливу роль. Наша мета – навчити українців грамотно використовувати криптоактиви», – вказує Федоров.

Програму курсу розробили разом з експертами форсайту «Віртуальні активи 2030». 100 годин теорії та практики у форматі тренажера. Працюючи над реальними кейсами в різних екосистемах, дізнаєтеся, що таке крипта та як нею користуватися. А головне – які можливості для бізнесу та людей це відкриває.

Програма курсу стартує у лютому. Його буде опубліковано на порталі Дія.Цифрова освіта. Для реєстрації необхідно заповнити форму за цим посиланням – https://forms.gle/R6df5TppoKM65anU9. Після цього люди матимуть змогу одними з перших отримати інформацію про початок занять.

Курс реалізується в колаборації з найбільшою європейською криптобіржею з України WhiteBIT, Filecoin Foundation for the Decentralized Web, а також Аtlаntіs.wоrld.

Тим часом у Дії запустили програму єОселя. Таким чином українці можуть отримати пільговий кредит на житло від держави. Детальніше – у нашому матеріалі.

Exit mobile version