Для українців запрацював єдиний портал вакансій. Яку роботу пропонують для жителів Переяславської громади?

Міністерство економіки України та Державної служби зайнятості презентували спільний проект – Єдиний портал вакансій. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на Соціальну інформаційну платформу.

Дана розробка збирає оголошення про роботу з усіх відомих сервісів, як work.ua, robota.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua, ua.jooble.org.

«Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі, очікуваного рівня зарплати та виду зайнятості. Єдина база даних оновлюється в режимі реального часу», – кажуть у Державному центрі зайнятості.

За їх словами, ЄПВ працює вже три місяці та допомагає подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізуючи процес пошуку легальної роботи для українців.

«Кожен користувач може самостійно здійснити пошук підходящої вакансії на Єдиному порталі вакансій, а через чат-бот у Телеграм підписатися за галуззю або регіоном. Роботодавці можуть подати вакансії через особистий кабінет роботодавця на порталі Державної служби зайнятості або на сайтах-партнерах проєкту», – повідомляють у Державній службі зайнятості.

Зручний інтерфейс порталу дозволяє шукачам роботи обрати не тільки необхідну область, але й громаду. Тож, ProSlav вирішив перевірити які вакансії є для мешканців Переяслава.

Після налаштування необхідних фільтрів отримуємо наступні пропозиції з роботи у Переяславській громаді:

Більше вакансій для мешканців Переяслава можна знайти на Єдиному порталі вакансій.

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи Переяславської, Дівичківської, Студениківської, Циблівської та Ташанської громад мають можливість отримати гуманітарну допомогу. Детальніше – у нашому матеріалі.

Exit mobile version