Для українок запустили бізнес-акселератор: приєднуйся, якщо хочеш розпочати власну справу або розвинути вже наявну

В Україні стартує акселераційна програма «Відважна» для жінок, які заснували мікро- чи малий бізнес, або мріють почати власну справу.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Для українок запустили бізнес-акселератор: приєднуйся, якщо хочеш розпочати власну справу або розвинути вже наявну

Програма передбачає 12 навчальних модулів. Зазначається, що підприємиці зможуть обрати зручний для себе спосіб участі: онлайн чи офлайн.

«Спікери розкажуть, як аналізувати цільові аудиторії, правильно сформувати ціну на продукт, системно будувати сервіс, надійні партнерства та загалом – масштабуватися. До участі запрошуються як початківці, так і ті, хто вже керує власним малим чи середнім бізнесом», – розповідають в Мінцифри.

На учасниць програми чекає:

Програма буде актуальною жінкам, які:

Реєстрація та умови участі – за посиланням.

Онлайн формат передбачає участь 5 тисяч жінок незалежно від локації, досвіду чи етапу розвитку бізнесу. А для участі в офлайн форматі потрібно пройти попередній конкурсний відбір на основі заповнених реєстраційних форм.

Навчання проходитиме в малих групах (8-16 людей) на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес і включатиме в себе офлайн-сесії з експертами та менторами, практичні семінари та домашню роботу.

«Підтримка жінок-підприємиць завжди була одним з пріоритетних напрямів нашої роботи. Ще більшого значення вона набуває зараз. Адже в умовах ескалації та невизначеності на плечі наших підприємиць лягає додатковий економічний тягар. Побудова бізнесу в таких умовах потребує надзвичайної відваги і ми точно знаємо, що в українок вона є. Вони не зупиняються, планують та розвивають власні проекти. І ми разом з партнерами прагнемо підтримати кожну таку ініціативу, тому стартуємо візійний жіночій акселератор «Відважна». Це не просто навчальна програма, це – платформа для партнерства та нетворкінгу, інклюзивне ком’юніті, кожна його учасниця зможе створити та зміцнити власний бізнес», – зауважила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Залишаємо 8 березня вихідним чи робимо робочим днем – українців просять проголосувати у «Дії».

Exit mobile version