Домашнє насильство, неопізнаний труп, ДТП з електросамокатом та грабіж – дайджест подій від переяславських правоохоронців за минулу добу

Поліцейські переяславського відділу відповідально несуть службу й у будь-який момент готові прийти на допомогу мешканцям громади. Які події стались за минулу добу у дайджесті від Proslav.

Домашнє насильство, неопізнаний труп, ДТП з електросамокатом та грабіж – дайджест подій від переяславських правоохоронців за минулу добу

Грабіж

Зранку 14 березня до переяславських правоохоронців надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що попереднього вечора на зупинці біля будинку викрали сумку для ноутбуку, в якій знаходився паспорт заявника, ноутбук, ключі від квартири й гроші в сумі 800 грн. За словами заявника, він спробував наздогнати невідомого чоловіка, однак не зміг. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Домашнє насильство

Зранку 13 березня правоохоронцям заявниця повідомила, що зять у стані алкогольного сп’яніння б’є її дочку.

Виявлення неопізнаного трупа

Переяславським поліцейським надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на Борисоглібській площі виявлено труп неопізнаного чоловіка, документів при собі немає. Швидку медичну допомогу викликав перехожий.

ДТП з електросамокатом

По вулиці шкільна біля АЗС сталось ДТП. Водій автомобілю Toyota збив електросамокат із двома підлітками. Постраждалі знаходяться у свідомості, живі.

ДТП з травмованими

За межами міста поряд з селом Гречаники недалеко від зупинки. ДТП сталось між автомобілем Ford та моторолером Focus. Постраждала керувальниця скутера. Її з переломом руки було доставлено до ЦРЛ.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

 Які події стались у Переяславській громаді за попередню добу – читайте у нашому дайджесті.

Exit mobile version