Доставлення вантажів та товарів з Китаю до України: до кого звертатись

З кінця лютого 2022 року логістичні маршрути в Україну, м’яко кажучи, ускладнились. На те є свої причини: закриття повітряного простору, ускладнене судноплавство тощо. Однак українські компанії не стояли на місці й відшукали рішення. Від недавнього часу можна оформити доставлення товарів та вантажів навіть з Китаю.

Доставлення вантажів та товарів з Китаю до України

Рух товарів та вантажів з Китаю до України не припинявся навіть за часів блекаутів. https://defy-logistics.com.ua/ Аж навпаки. З набуттям поширеної практики використання безпілотних літальних апаратів серед військових, поширився попит на різноманітні складники, які виробляються спеціалістами у «піднебесній».

А для того, щоб замовлення діставались до кінцевих замовників якнайшвидше необхідно звертатись до провідних фахівців галузі доставлення товарів. Наприклад, компанія Delfi Logistics займається повним супроводженням угод на замовлення у Китаї. Фахівці допомагають клієнтам від моменту отримання запиту на постачання продукції (товару, обладнання, витратних матеріалів) з Китаю до моменту отримання готового замовлення в Україні на складі замовника.

У своїй команді зібрали досвідчених фахівців, які керуються принципом індивідуального підходу до кожного клієнта.

Яким чином товари з Китаю дістаються України

Серед можливих варіантів доставлення вантажів з Китаю до України компанія пропонує:

Завдяки авіасполученню товар прибуде у найкоротші терміни. Окрім цього, компанія Delfi надає гарантію збереження вантажу й роблять усе можливе, щоб він надійшов до клієнта в оригінальному вигляді без будь-яких втрат у розмірі чи масі. Фахівці зауважують, що займаються супроводженням різних груп товарів серед яких: акумуляторні батареї, порошки або ж вироби великих китайських брендів.

У другому випадку, а саме доставлення морем, клієнт програє у часі, однак це може зекономити кошти. Як зазначають у компанії, морські перевезення є одними з найдешевших видів доставлення у світі. Контейнери, у яких знаходяться товари, заповнюються компактно й щільно. Саме через це й формується вигідна для клієнта кінцева вартість.

Такий спосіб доставлення ідеально підходить для підприємців, які хочуть доставити в Україну невеликий об’єм вантажу. Однак досить часто виникає проблема перевезення, якщо товар клієнта має занадто малі розміри. Для того, щоб розв’язати це питання було розроблено спеціальну форму під назвою «збірна». При такому типі збираються вантажі від інших замовників й таким чином заповнюється весь контейнер.

Ціна доставлення товарів з Китаю в Україну

Ціна доставлення товарів морем та небом суттєво відрізняється. Компанія Delfi Logistics при супроводженні вантажів пропонує наступні тарифи.

Ціна за авіаперевезення

Тариф за послугу авіаперевезення починається від 6$ за 1 кг вантажу. Однак мінімальна вага замовлення від 5 кг. Водночас максимальна вага – необмежена. Окрім цього, можна застрахувати свій вантаж за ціною 2% від загальної вартості.

Ціна за доставлення морем

У Delfi Logistics зазначають, що при «збірному» доставленні морем вартість обраховується за один кубічний метр контейнера. У такому випадку ціна розпочинається від 500$ з 1 м2. Однак на кінцеву вартість впливають й інші фактори, такі як:

Водночас у компанії наголошують, що при кожному окремому випадку доставлення вантажів можна вирахувати індивідуально, оскільки постійно діють спеціальні пропозиції.

Exit mobile version