ДТП, крадіжка та зникнення дитини безвісти – дайджест подій від переяславських правоохоронців за минулу добу

Протягом минулої доби службовці переяславського відділу поліції продовжували виконувати свої обов’язки по забезпеченню правопорядку у громаді. Proslav зібрав дайджест подій, які відбулись за останній день.

ДТП, крадіжка та зникнення дитини безвісти – дайджест подій від переяславських правоохоронців за минулу добу

Крадіжка

Мешканець села Єрківці повідомив, що протягом 2-3 тижнів невідома особа вирвала змок у вхідних дверях та викрала велосипед. Заявник також додає, що порядок речей у будинку порушений.

ДТП

Надійшло повідомлення зі служби 102 про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась біля дамби. В ДТП взяло участь авто заявниці марки Hyundai та автомобіль марки Chevrolet. За словами жінки, інший водій мав ознаки алкогольного сп’яніння й поїхав у напрямку Переяслава.

Зникнення особи безвісти

Заявник повідомив, що його син 2002 року народження, що має певні психологічні проблеми о 15:30 пішов в ліс й до вечора не повернувся. Подія сталась у селі Помоклі.

О 01:55 того ж дня заявник знову зателефонував до правоохоронців з повідомленням про те, що син самостійно повернувся додому й що з ним усе добре.

Грабіж

О 21:14 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що о 21:11 у селі Соснова невідомі особи нанесли чоловіку тілесні ушкодження та забрали гаманець чорного кольору, в якому було 100 грн. Медичної допомоги заявнику не потрібно. Інцидент розслідується правоохоронцями.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Тим часом на Бориспільщині виявили високотехнологічну нарколабораторію.

Exit mobile version