ДТП у Гречаниках з травмованими, бійка підлітків та затримання підозрюваного у крадіжці – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Поліцейські Переяслава продовжують допомагати мешканцям громади й підтримувати правопорядок на вулицях міста. Proslav зібрав дайджест головних подій, з якими довелось працювати правоохоронцям за минулу добу.

ДТП у Гречаниках з травмованими, бійка підлітків та затримання підозрюваного у крадіжці – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу
фото ілюстративне

ДТП з травмованими

Вдень 19 березня поблизу села Гречаники сталась дорожньо-транспортна пригода між автомобілями Renault та Volkswagen. На в’їзді до населеного пункту одна з автівок з’їхала в кювет. Одного з чоловіків затиснуло всередині машини. На місце аварії було викликано швидку допомогу. За попередніми даними, чоловік отримав забій м’яких тканин грудної клітини.

Інша потерпіла 2015 року народження, за повідомленням поліції, також отримала такі ж ушкодження. Однак, батьки відмовились від госпіталізації.

Затримали підозрюваного у крадіжці

Зранку о 08:50 заявник повідомив про те, що затримали підозрюваного у крадіжці. На місце події виїхав наряд поліції.

ДТП з потерпілим

Згодом також біля села Гречаники, неподалік АЗС «Маршал», сталась ДТП. За попередніми даними, є один постраждалий з травмою руки (ліва кисть) та забоєм грудної клітини.

Бійка за участі підлітків

19 березня о 18:13 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у Переяславі на вулиці Пугачова сталась бійка. За словами заявника, підлітки близько 20 осіб б’ються між собою. Чоловік підозрює, що це може бути так зване «ПВК РЕДАН».

Чоловік побив заявника й намагався пошкодити авто на стоянці

Повідомили правоохоронцям про те, що біля магазину АТБ на автостоянці чоловік намагається пошкодити автомобілі, які знаходяться на стоянці. Окрім цього, за словами заявника, підозрюваний наніс йому фізичних травм.

Порушення комендантської години

О 23:16 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля магазину «АТБ» близько 10 молодих людей розпивали алкогольні напої. На місце події було викликано наряд поліції.

Домашнє насильство

Заявник повідомив про те, що о 00:08 у селі Воскресенське буянить брат, поводить себе агресивно, просить наряд поліції.

Нагадаємо, від початку року поліцейські Київщини затримали 317 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

Exit mobile version