Дванадцяте чергове сесійне засідання Переяславської міської ради восьмого скликання (відео огляд)

Сьогодні, 17 червня, відбувається чергова дванадцята  сесія міської ради восьмого скликання. На засіданні станом на 10:26 зареєстровано 25 депутатів та міський голова.

10:41 Заяву ТОВ “ЕПГ “ЮГЕНЕРГОПРОМТРАНС” про наміри оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) у складі проектної документації по будівництву свердловини водозабору підземних вод для технологічного водопостачання Переяслав-Хмельницької ТЕС по вул. Героїв Дніпра, 38-А/1 у місті депутати більшістю не підтримали.

10:52 Після емоційного обговорення депутати підтримали згоду про надання ТОВ “ЕПГ “ЮГЕНЕРГОПРОМТРАНС” на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин двох земельних ділянок, на які поширюється право суборенди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості без зміни її цільового призначення та функціонального використання.

11:45 Депутати передали дзвіницю Вознесенського собору з комунальної в державну власність, яка входить до комплексу пам’яток Вознесенського монастиря, з метою збереження об’єкту культурної спадщини у цілому, дотримання правил щодо режиму використання усієї території під комплексом.

12:55 Депутати одноголосно підтримали рішення про затвердження результатів конкурсу на право надання послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території Переяславської міської територіальної громади.

🔴 Дванадцяте чергове сесійне засідання Переяславської міської ради / proslav - Переяслав новини

Exit mobile version