Джамала, DZIDZIO чи Тарас Тополя: у Дії можна проголосувати за журі нацвідбору на «Євробачення-2023»

Українці можуть обрати членів журі нацвідбору на «Євробачення-2023» у застосунку Дія. Вперше в історії пісенного конкурсу кожен зможе долучитися до цього процесу, навіть якщо ви перебуваєте за кордоном.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

Джамала, DZIDZIO чи Тарас Тополя: у Дії можна проголосувати за журі нацвідбору на «Євробачення-2023»

Взяти участь в опитуванні у Дії можна до 7 листопада. Для цього необхідно зайти в додаток та обрати Опитування в розділі Послуги.

«Голосуйте за того, кому довіряєте, щоб у результаті обрати гідного кандидата, який представлятиме Україну на весь світ на Євробаченні», – йдеться у повідомленні.

Серед кандидатів: Джамала, DZIDZIO, Тіна Кароль, Злата Оґнєвіч, Катерина Павленко (Monokate), Юлія Саніна, Костянтин Томільченко, Тарас Тополя, Валерій Харчишин.

Після голосування сформують рейтинг кандидатів – до складу журі нацвідбору увійдуть троє з найбільшою кількістю голосів.

«Ми прагнемо максимально залучати глядачів до процесів Євробачення, тому цього року вперше ввели практику, коли глядачі обирають склад журі – людей, яким вони довіряють розділити рішення щодо переможців конкурсу. Українці за допомогою онлайн-голосування вже обрали склад журі для Нацвідбору на Дитяче Євробачення. Тепер на черзі “доросле”. Цього разу голосування відбудеться у застосунку Дія – надійній платформі, де глядачі легко і швидко зможуть проголосувати за тих, кого хочуть бачити суддями на Національному відборі», – зазначив голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Нещодавно ProSlav поспілкувався з Лілією Куксою про українців у Німеччині.

Exit mobile version