«Ефект близькості»: у вівторок відома українська поетка Тетяна Власова читатиме поезії про любов та війну в університеті Переяслава

У Всесвітній день поезії, вівторок 21 березня 2023 року, в рамках партнерського проєкту «Відкритий університет» до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітає  українська поетка, співачка, лідерка рок-гурту VLASNA, волонтерка, громадська діячка та засновниця літературно-мистецького проєкту «ІншіВірші», PR-директорка Одеського міжнародного кінофестивалю й Української кіноакадемії Тетяна Власова.

За повідомленням сайту університету зустріч під назвою «Ефект близькості»: вірші про любов та війну» розпочнеться о 13:00 в 114 аудиторії університету (Центр інноваційного навчання та трансферу технологій «Innovation Training & Tech Transfer Center»). У разі повітряної тривоги зустріч буде перенесено до укриття №1 головного корпусу університету.

За повідомленням організаторів, у ході зустрічі на її учасників чекатиме калейдоскоп людських історій, майстерно обрамлених символами і римами. Уважно спостерігаючи за людьми навколо, Тетяна Власова проникливо змальовує їхні буденні історії, до болю знайомі кожному. Охочі почують віршовану хронологію подій у країні – від Революції Гідності до подій сьогодення, поезій написаних в умовах цієї війни.

У вівторок відома українська поетка Тетяна Власова читатиме поезії про любов та війну в університеті Переяслава

Якщо ви любите красиві вірші у непересічному виконанні та відверті щемливі розмови про важливе – вам обов’язково потрібно завітати на зустріч з Тетяною Власовою! Це буде ваша найкраща перша поетична зустріч цієї весни!

Exit mobile version