Експерти дали пораду при виборі металочерепиці

Про металочерепицю вже всім відомо, як про найкраще рішення для облаштування покрівлі. Найкращим воно вважається в контексті співвідношення вартості матеріалу до його якості. Дійсно серед найбільш доступних пересічному покупцеві покрівельних матеріалів саме металева черепиця найбільше виділяється своїми беззаперечними перевагами.

Яка складова листа металочерепиці

Міцною та захищеною від зовнішніх впливів металочерепиця стає саме завдяки будові своїх листів. Структурно хвилястий металевий лист має такі захисні компоненти, які разом формують неабиякий захист. Металочерепиця – це три основні елементи в структурі листів:

Що пропонує ринок металочерепиці

Сьогодні купити металочерепицю можна в будь-якій конфігурації технічних та декоративних параметрів. В залежності від потреб вашого будівництва можна обирати в індивідуальному порядку:

За кожним критерієм вибору є безліч різноманітних варіантів, як від українських виробників металочерепиці, так і від європейських. Компанія Сітібуд теж готова запропонувати зразки виробу, що найбільше варті уваги завдяки своїм чудовим показникам експлуатації та бездоганному зовнішньому вигляду. Ми впевнені, що на етапі підбору металевої черепиці потрібно бути дуже уважним, адже домовласник робить цей вибір не на рік і не на два, а на декілька десятиліть. Тому потрібно підібрати таку металочерепицю, яка:

Основні фактори, на яких базується вибір металочерепиці

Сітібуд підсумував, на чому ґрунтується вибір покупців в більшості випадків і головними стали наступні фактори.

  1. По-перше, побажання домовласника стосовно того, як виглядає матеріал і який вигляд отримає дах.
  2. По-друге, бюджет покупки, адже у всіх він різний і добре, що металочерепиця представлена широким діапазоном цін.
  3. По-третє, особливостями будівлі, місцевості та вимог до терміну служби покрівельного матеріалу.
Exit mobile version