Електротранспорт для найменших водіїв: мотоцикл, автомобіль та квадроцикл

Дитяча індустрія розваг невпинно розвивається і щоразу дарує малечі все нові й нові забавки: конструктори, ляльки, іграшкові пістолети, пазли, портативні приставки тощо. Словом, на будь-який смак та гаманець знайдеться все.

Окреме місце у дитячих серцях займає електротранспорт. Малюки завжди хочуть бути схожими на своїх татусів й матусь. Відтак, й приміряти місце водія – ще одна забаганка, яка стає реальністю.

Наразі для найменших керманичів є майже все: мотоцикли, автомобілі та навіть квадроцикли.

Дитячий мотоцикл на акумуляторі

Певно, що одним з найпопулярніших варіантів покупки є дитячий мотоцикл на акумуляторі. Виробники подбали не тільки про якість виконання, а й про безпеку. Оскільки більшість моделей комплектуються додатковими колесами, захисним лобовим склом, підніжками на регулюванні тощо.

Окрім цього, в конструкцію дитячих мотоциклів додають фари, багажники, сигнальні пристрої та справжні дзеркала. Для того, щоб юний водій був максимально схожим на справжнього дорослого байкера.

Дитячий електромобіль

Ширший асортимент пропонується для поціновувачів авто. Є варіанти двомісних машинок, різних джипів, вантажівок та навіть тракторів. Впевнені, що дитячий електромобіль – це те, що буде радувати не тільки малечу, а й батьків, адже моделі комплектуються пультом дистанційного керування!

Електромобілі захоплять діток вже з 3-річного віку й дозволять розвивати просторові навички та просто весело проводити час. Акумулятори моделей витримують до 3 годин експлуатації. Тож, більше не потрібно мізкувати над тим, як розважити дітвору!

Дитячий квадроцикл

Окремим видом електромобілів є квадроцикли. Це поєднання чотирьохколісного шасі та мотокерма. Однак дитячий квадроцикл складніший у керуванні, тому його варто купувати для дітей старшого віку.

На що звернути увагу при купівлі дитячого електротранспорту

Під час купівлі електротранспорту для малечі необхідно звернути увагу на кілька важливих аспектів:

Exit mobile version