«Фешен-базар» для внутрішньо переміщених жінок провели на Переяславщині

Як повідомляється на офіційному сайті Переяславської міської територіальної громади, минулої неділі, 23 жовтня, на території дитячої оздоровчої бази «Славутич» провели «Фешен-базар» для внутрішньо переміщених жінок. 

Даний захід відбувся завдяки Центру соціальних служб Переяславської міської ради, в рамках проекту на підтримку внутрішньо переміщених жінок «VIDDANI з любов’ю»,організаторами якого є Анна Кудінова та Ірина Дорош, окрім цього активну участь взяла блогерка Яна Осіпова.

«За допомогою дизайнерів близько 40 учасниць заходу мали нагоду підібрати собі авторське вбрання та отримати його в подарунок. Майстрині-візажисти доповнили яскраві луки героїнь вишуканим макіяжем. Фітнес-тренер продемонструвала правильну техніку виконання  фізичних вправ, а нутрициолог розповіла, як щоденний раціон харчування впливає на здоров’я людини», – йдеться у повідомленні.

Під час проведення фотосесій для жінок, представники Молодіжної ради Мар’яна Невертій та Кіра Радіоненко проводили майстер-клас з орігами для дітей. Окрім цього, дітки підготували для своїх мам малюнки, які самі зробили за допомогою пальчикової техніки малювання. Лілія Конченко провела індивідуальні консультації для підлітків, які відчули на собі жахіття війни. А чарівну фотозону, підготувала волонтерка Наталія Шульга.

«За час проведення заходу організатори змогли зарядити своєю позитивною енергетикою, цілеспрямованістю і впевненістю в своїх силах всіх учасниць! Виявляється, що прості, але такі необхідні кожній жінці відчуття власної гідності, краси і гармонії нікуди не поділися! І це те, що допоможе нам вистояти і перемогти! І, як сказала одна із організаторок проєкту: «Віримо, що зовсім скоро ми повернемось додому тим потягом, яким тікали від війни!», – наголосили на сайті ТГ.

Ветерани переяславського футзалу повертаються з Закарпаття із IV місцем в всеукраїнських змаганнях – Кубку ГО ВФСТ «Колос».

Exit mobile version