Футболісти Переяславської ДЮСШ завершили перше коло чемпіонату Київської області на першому місці: результати поєдинків

Футболісти Переяславської ДЮСШ зайняли перше місце у своїй групі після першого кола чемпіонату Київської області. Повідомляє Proslav з посиланням на офіційний сайт Переяславської МТГ.

Футболісти Переяславської ДЮСШ завершили перше коло чемпіонату Київської області на першому місці: результати поєдинків

Спортсмени 2007-2008 років народження (U-17) впевнено здолали своїх опонентів та зайняли перше місце у групі після завершення першого кола змагань. Загалом учасників було поділено на три групи по шість команд у кожній. За правилами, кращі дві команди з групи потрапляють до півфіналу. Переяславські футболісти здобули усі п’ять перемог.

Результати зустрічей:

В останньому поєдинку переяславці грали у меншості. Пряму червону картку отримав гравець з місцевої команди.

«Але переяславці проявили характер та здобули вольову перемогу. Успіх старших юнаків можна пояснити тим що більшість основного складу в цьому році грали за різні дорослі команди в чемпіонаті Переяславської громади та чемпіонаті з футзалу своєю командою», – зазначають в адміністрації спортивної школи.

Фото: фейсбук-сторінка Переяславської ДЮСШ

У ДЮСШ зазначають, що добре себе показали усі гравці команди, однак виділили найкращих, серед яких: Чайка Дмитро (Ліцей «Патріот»), Бончев Антон (ліцей імені Івана Мазепи), Абдуназаров Андрій (ЦПТО).

Керівництво дитячо-юнацької спортивної школи бажає успіхів футболістам перед другим колом чемпіонату й зичать потрапити до фіналу.

Тим часом більше 80 юних переяславських спортсменів отримали стипендії міської ради.

Exit mobile version