Голова громади Вячеслав Саулко повідомив про проведення ремонту каналізаційної труби на вулиці Гімназійна у Переяславі

Голова Переяславської громади Вячеслав Саулко повідомив про стан ремонту каналізаційної труби на вулиці Гімназійна у Переяславі, на якій нещодавно стався масштабний прорив. Proslav передає слова мера з посиланням на його фейсбук-сторінку.

Він, зокрема, зазначив, що на вулиці Гімназійна сталась наймасштабніша аварія каналізаційної системи за час Незалежності України. За його словами, каналізаційна труба стала повністю непридатною, оскільки трубі вже понад 70 років, а термін експлуатації всього 50.

Також мер зауважив, що довжина аварійного відрізку складає близько 400 метрів – від перехрестя з вулицею Покровська до колектору поруч з міськими шлюзами.

«Ми ведемо перемовини з проєктною організацією, аби якнайшвидше почати роботи з капітального ремонту каналізаційної системи», – повідомив Вячеслав Саулко.

Однак, він не вказав приблизні терміни й вартість майбутніх робіт, адже спеціалісти мають детально вивчить проблему та знайти шляхи вирішення ситуації.

«Одне сказати можна точно – ми зробимо ці роботи так, аби не повертатися до цієї проблеми щонайменше наступні 50 років», – наголосив очільник громади.

За словами мера, наразі працівники місцевого КП «ВУКГ» автомобільним транспортом вивозять близько 150 кубометрів стічних вод за добу.

«Працюємо на благо громади», – підкреслив Вячеслав Володимирович.

Нагадаємо, чи відбудеться у Переяславі капітальний ремонт «бандитської дороги». Що вирішили депутати – детальніше у нашому матеріалі.

Exit mobile version