Грали в «Мафію» та говорили про актуальне: у Переяславі відбулася зустріч з молоддю з числа ВПО

24 січня 2023 року в залі засідань Переяславської міської ради відбулась зустріч з внутрішньо-переміщеною молоддю, яка знайшла прихисток у період війни та проживає на території Переяславської міської територіальної громади. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на сайт міської ради.

Грали в «Мафію» та говорили про актуальне: у Переяславі відбулася зустріч з молоддю з числа ВПО

У заході взяли участь 20 молодих осіб з Донеччини, Луганщини та Херсонщини. З ними спілкувалися міський голова Вячеслав Саулко, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Степаненко й керівник програми «Мріємо та діємо» Віталій Вербицький. Надалі молодих осіб інформували щодо порядку надання державної грошової допомоги, отримання гуманітарної, медичної, правової допомоги. Поза тим їх ознайомили з роботою усіх відділів, служб, молодіжного центру, Молодіжної ради, які безпосередньо працюють з молодими особами та надані відповідні контакти.

У заході взяли участь 20 молодих осіб з Донеччини, Луганщини та Херсонщини.

Наприкінці зустрічі кожна молода особа отримала гуманітарну допомогу, поставка якої в громаду стала можливою завдяки співпраці з проектом «Зміцнення громадської довіри» (UCBI III) в межах програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Продуктові набори надані в межах програми «Мріємо та діємо». Крім того грали в «Мафію».

Слід додати, що зустріч відбулася за підтримки відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради, центру соціальних служб міської ради, служби у справах дітей та сім’ї міської ради, управління соціального захисту населення міської ради міської ради, Молодіжної ради Переяславської міської територіальної громади й Молодіжного центру «Зустріч».

Наприкінці зустрічі кожна молода особа отримала гуманітарну допомогу
Exit mobile version