Громада продовжує толокувати

“Прибирання у мікрорайоні Борисівка відбулося”, – так про зроблене у Фейсбук написала депутат міської ради Тетяна Чеботарь, яка минулого тижня разом з активними жителями цього мікрорайону продовжили тут прибирання. 
Їм вдалося розчистити небезпечний крутий поворот, який густо заріс кущами. Та цього разу сміття назбирали аж 14 великих мішків. Активісти покладають надії на совість людей, які нарешті оговтаються та припинять вивозити сюди побутові відходи.
“Приємно був вражений нашими односельчанами та хочу відзначити жителів кутка Гайок, які вже дві суботи поспіль прибирають кладовище на своєму кутку”, – так про толоку у селі Дем’янці нашої громади написав староста Сергій Кузьменко. Він так само має сподівання, що на всіх інших кладовищах цього села люди згуртуються та приведуть усе до ладу. 


Попри не дуже сприятливі погодні умови, активні переяславці зібралися на прибирання парку “Набережний”.
“… Коли почали сходитися перші учасники, серед яких і багато нових та прийшло чимало дітей, то мене взагалі охопила якась нечувана впевненість! Я вже не сумнівався, що зараз закінчиться мжичка, розійдуться хмари і обов’язково з’явиться сонце!”, – поділився Олег Любченко. Загалом, протягом трьох годин тут вдалося зробити чимало. 


Минулого тижня толокували і в Гайшині. Разом жителі села прибрали, вивезли сухе листя та чагарники, зібрали рештки скляних пляшок, розчистили та побілили дерева. 
Також старостат публічно подякував всім небайдужим односельцям, які приймали активну участь в благоустрої та поліпшенні санітарно-екологічного стану рідного краю. 

Exit mobile version