Гурт «Драбадан» презентує свій новий альбом у Переяславі: зібрані кошти передадуть двом бригадам ЗСУ

Ще у жовтні відомий далеко поза межами нашого міста гурт «Драбадан» оприлюднив на стрімінгових платформах свій новий студійний міні-альбом під назвою «В душі війна», а нині, у суботу – 11 лютого 2023 року, відбудеться благодійний концерт – його довгоочікувана презентація у Переяславському ЦКМ (2 корпус, колишній РБК) на вул. Г. Сковороди 83. Початок о 17:00.

Гурт «Драбадан» презентує свій новий альбом у Переяславі: зібрані кошти передадуть двом бригадам ЗСУ

«На концерті ви почуєте усі пісні зі студійного альбому «В душі війна», вже відомі пісні гурту з попередніх альбомів, кавери відомих пісень, а також нові пісні, які гурт готує до запису на уже наступний «військовий» альбом, який колектив планує випустити в цьому році. У концерту є мета – збір коштів для 43 омбр, де серед інших на східному напрямку служить й наш барабанщик Володимир Бурлак. Також, на концерті можна буде придбати диски зі студійними альбомами та іншим мерчем гурту» – розповів Proslav фронтмен колективу Андрій Корж та привідкрив таємницю, що одна з нових пісень гурту написана на слова бійців 80 бригади ДШВ. Себто це вірш безпосередньо з фронтових ділянок. Відтак на концерті можна буде придбати ще й збірник-альманах з віршами автора слів пісні «ДШВ» та інших талановитих людей. Кошти від цієї покупки підуть на підтримку 80 бригади ДШВ.

Наразі, музиканти – це голос народу, який має чути весь світ. Пісні альбому «В душі війна» потрапили в ротації українських та закордонних радіостанцій у Нідерландах, США, Литві, Молдові, Іспанії і ще багатьох країнах. Якщо ви досі їх не чули то вчіть слова за покликанням на відео нижче та неодмінно приходьте на концерт!

Драбадан - В душі війна (EP)

А тим часом сплинуло 8 років без Кузьми Скрябіна – Proslav пропонує згадати його пісні та цитати, які не втрачають актуальності в умовах війни.

Exit mobile version