Гурт «Драбадан» з Переяслава презентував новий альбом «В душі війна»: фоторепортаж з благодійного вечора

11 лютого о 17:00 у корпусі №2 Переяславського ЦКМ відбувся благодійний концерт гурту-візитівки міста «Драбадан» – поза тим що це була така довгоочікувана презентація їх нового студійного альбому «В душі війна» який побачив світ ще восени, культурний захід переслідував і важливу волонтерську мету – збір коштів для 43 ОМБР, де нині боронить Україну барабанщик гурту Володимир Бурлак. Proslav бачив як це було.

На вході до залу можна було придбати диски зі студійними альбомами, значками та іншим мерчем гурту. Кошти з них теж спрямують на волонтерські потреби для ЗСУ. Якщо у когось бракувало коштів, але дуже хотілося щось придбати пропонували кинути стільки, скільки може людина. Поза тим, була змога придбати збірник-альманах з віршами автора слів пісні «з фронтових доріг» під назвою «ДШВ» з нового репертуару гурту та інших талановитих людей. Кошти від її продажів передадуть на підтримку 80 бригади ДШВ.

На самому ж концерті у його глядачів була унікальна нагода почути усі пісні зі студійного альбому «В душі війна», відомі пісні гурту з попередніх альбомів, переспіви деяких відомих пісень, а також нові пісні, які гурт готує до запису на наступний «військовий» альбом, який колектив планує випустити у 2023 році.

«Ми маємо говорити про війну, ми повинні називати речі своїми іменами та нести це максимально далеко як це тільки можна» –  серед іншого зазначив між виконанням пісень фронтмен гурту Андрій Корж.

Також за традицією концертів «Драбадану» глядачі могли отримати подарунки задонативши від 1 гривні. Цього разу це були солодощі й сет суші від друзів та партнерів гурту.

Пропонуємо вам поринути в атмосферу яка панувала в залі завдяки атмосферним світлинам від фотокореспондента нашого сайту:

Exit mobile version