«Іноді ми навіть не помічаємо, що герої – серед нас»: про що новий випуск «TOP FACE Magazine» і де його шукати

Українські жінки надзвичайно хоробрі. Нині вони поряд з чоловіками стоять на лініях вогню, волонтерять, плетуть маскувальні сітки, допомагають біженцям, готують їжу захисникам і захисницям, перекладають новини з України для іноземних ЗМІ. Вони ефективно використовують доступні їм інструменти протистояння агресору і постійно демонструють свою готовність до останнього робити все можливе задля наближення нашої перемоги.

Саме тому новий випуск «TOP FACE Magazine» присвячений жінкам Переяславщини, які так чи інакше підтримують свою Батьківщину у такі непрості часи.

журнал TOP FACE MAGAZINE
журнал TOP FACE MAGAZINE

Знайти журнал ви зможете у кав’ярнях, салонах краси та інших закладах Переяслава. А переглянути його в електронному вигляді можна на сайті ProSlav – у рубриці TOP GROUP. Тут розміщені і минулі випуски «TOP FACE Magazine».

У випуску ви познайомитеся ближче з волонтеркою, головою Громадської організації «Серця Переяславщини» Інною Марченко, медиком Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова Тетяною Сушко, громадською діячкою, волонтеркою, талановитою та неординарною особистістю Світланою Шевченко, волонтеркою, мамою в декреті Наталією Шульгою, а також Іриною Михайленко, яка стала мамою під час війни.

Інна Марченко та журнал TOP FACE MAGAZINE
Інна Марченко та журнал TOP FACE MAGAZINE

«Команда людей, які працювали над випуском цього журналу, мала на меті показати, що допомагати нашим воїнам-захисникам; підтримувати людей, які постраждали внаслідок збройної агресії рф; залишатися на рідній землі попри всі негаразди; народжувати тут дітей; працювати на інформаційному фронті; виходити на роботу, піднімаючи у такий спосіб економіку України, і просто бути поряд зі своїми найріднішими людьми в такі непрості часи – це TOP», – пишуть автори випуску.

Крім того, редактори журналу висловлюють свою вдячність нашим героям: «Ми щиро дякуємо кожному і кожній, хто не залишився осторонь. Пам’ятайте, що усі ми – частинки великої системи, яка з кожним кроком все ближче до нашої спільної мети. Спасибі хлопцям і дівчатам, які воюють за наше з вами мирне небо, і спасибі усім, хто допомагає в тилу. Вклад кожного – ВАЖЛИВИЙ».

Маємо надію, що цей випуск не залишить вас байдужими. Можливо, він надихне вас зайвий раз подякувати тим, хто цього дійсно заслужив.

Exit mobile version