Інверторний бензиновий генератор Black&Decker: характеристики пристрою

В умовах енергетичної нестабільності українці вимушені шукати альтернативні джерела отримання світла. Найпопулярнішим варіантом стали паливні генератори. Однак, нечесні на руку продавці, користуючись ситуацією, нав’язують заздалегідь погані варіанти або ж у зв’язку з дефіцитом підвищують ціну в кілька разів.

Який може бути вихід з ситуації? Як не потрапити «на гачок» продавцю?

ProSlav пропонує ознайомитись з інверторним бензиновим генератором потужністю 2,2 кВт фірми Black&Decker. Це ефективний, потужний та економічний генератор американського виробництва, який має гарні технічні характеристики та високий рівень безпеки.

Проте, давайте по черзі.

Низький рівень шуму під час роботи

Що відразу впадає в очі покупцю – відносно тихий режим роботи. Гарно спроектований та ізольований корпус й встановлений глушник суттєво зменшують рівень шуму під час роботи генератора. А ніжки із сайлентблоками запобігають надмірній вібрації.

Чистий синусоїдальний сигнал

Завдяки інженерному рішенню, двигун автоматично адаптується до потреб енергії, зменшуючи або збільшуючи швидкість. А використовуючи інверторну технологію, генератор фірми Black&Decker виробляє чистий синусоїдальний сигнал. Завдяки такому підходу можна сміливо підключати до мережі чутливі електронні пристрої, такі як телефони чи ноутбуки.

Що забезпечує надійність роботи двигуна?

Хоча використання паливних генераторів вже стало буденністю для українців, не хочеться стати одним з перших, у кого пристрій вийде з ладу. Тож, завдяки чому забезпечується надійність двигуна? Інженери, проектуючи генератор, використали мідну обмотку, що забезпечує довговічність та стабільність роботи в умовах великих навантажень. Зауважимо, даний тип генератора відповідає Директиві 2016/1628 про викиди EURO 5.

«Розумна» автоматика

При постійному використанні генератора, автоматика допоможе запобігти виникненню аварійних ситуацій. Наприклад, у пристрої встановлені сигналізація рівня мастила та захист від перевантажень. Якщо рівень мастила низький або ж система помітить занадто високий рівень перевантаження – двигун автоматично вимкнеться.

Які роз’єми є на корпусі?

Інверторний бензиновий генератор Black&Decker має потрібні роз’єми для підключення пристроїв. На передній панелі встановлено блок керування, який має наступні елементи: дві однофазні розетки 230В/16А; 12В розетка; 2 порти USB. Крім цього, на корпусі виведено кнопку активації ECO-режиму, кнопку перезавантаження, клему заживлення та необхідні індикатори роботи генератора.

Підсумок

Придбання інверторного бензинового генератора Black&Decker ідеально підійде для спеціалістів, які працюють з дому, малого бізнесу або ж для невеликих «Пунктів Незламності».

Exit mobile version