Коли почнеться ремонт вулиці «Золотоніське шосе» в Переяславі: у міській раді назвали орієнтовний термін

Сьогодні зранку, 18 серпня 2022 року, на 35-ій сесії Переяславської міської ради, серед іншого, скоригували бюджет громади і, зокрема, передбачили понад 8 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Золотоніське шосе. Планується, що 5 мільйонів гривень надійдуть з резервного фонду місцевого бюджету. 

Коли почнеться ремонт вулиці «Золотоніське шосе» в Переяславі: у міській раді назвали орієнтовний термін

Проте виділення коштів не завжди означає швидкий початок робіт, а відтак ProSlav поцікавився коли почнуть латати цю «популярну» ділянку дороги:

«Проєктно-кошторисну документацію ми плануємо отримати на початку наступного тижня – вона уже на фінальній стадії. Щойно її буде зроблено ми оголосимо тендер, який триватиме близько місяця. Якщо все буде добре, то за місяць заключимо договір та приступимо до роботи. Є шанс, що наприкінці вересня почнемо безпосередній капітальний ремонт» – повідомили у відділі капітального будівництва капітального будівництва та ЖКГ.

Нагадаємо, що крім того на сесії вперше заговорили про можливість появи в Переяславі нової вулиці Тараса Шевченка та вулиці Андрія Козачковського на місці попередньої. Про перспективи змін розповідали тут.

Exit mobile version