Поки в Переяславі відбувалися змагання з волейболу пам’яті Анатолія Черепні, ще десять земляків боролися за першість у чемпіонаті Київщини з армрестлінгу: які результати

Минулої суботи, 25 лютого 2023 року, в спортивному залі Переяславського центру професійно-технічної освіти (за надання якого організатори дякують керівництву закладу – прим.авт.), відбулися змагання з  волейболу присвячені пам’яті голови ФСТ «Україна» Анатолія Черепні. Переможця визначали серед чотирьох команд за коловою системою. У той же день в с. Нові Петрівці на Вишгородщині десять спортсменів відстоювали честь команди Переяславської міської територіальної громади на чемпіонаті Київської області з армрестлінгу серед молоді, дорослих та ветеранів. Які результати?

Поки в Переяславі відбувалися змагання з волейболу пам’яті Анатолія Черепні, ще десять земляків боролися за першість у чемпіонаті Київщини з армрестлінгу: які результати

Як стало відомо Proslav з сайту міської ради із вітальним словом до учасників змагань з волейболу звернувся син Анатолія Йосиповича Ігор. Надалі між командами «Альта», «Гайшин», «Альта-2» та «Акума» розгорнулася запекла боротьба. Першість виборола «Альта» – нагородили перехідним кубком, медалями та грамотою. Срібними призерами стала команда Гайшина, а срібні медалі за командою «Альта-2».

Відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради посприяв тому, аби усі переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами відповідних ступенів. Команда «Акума» отримала заохочувальний приз за участь в змаганнях.

змагання з волейболу присвячені пам’яті голови ФСТ «Україна» Анатолія Черепні

Що ж до чемпіонату Київської області з армрестлінгу серед молоді, дорослих та ветеранів то десять земляків повернулися не з порожніми руками: Каріна Швидка – дві золоті медалі (зауважимо що в напруженій боротьбі вона перемога кандидата в майстри спорту – прим.авт.); Дмитро Желєзньов – дві бронзові медалі; Владислав Прокопенко – три золоті медалі.

Exit mobile version