Командування Об’єднаних Сил ЗСУ показали як німецькі Gepard боронять небо Київщини (відео)

Українські військові показали як німецькі ЗСУ Gepard боронять небо Київщини, передає Proslav.

Командування Об’єднаних Сил ЗСУ показали як німецькі Gepard боронять небо Київщини (відео)

У своєму дописі, командування Об’єднаних Сил нагадали, що дванадцята, з початку травня атака росіян на Київ дронами-камікадзе «Shahed-136/131» зазнала поразки.

«Удар був масованим у кілька хвиль, проте всі цілі ворога були виявлені та знищені силами протиповітряної оборони», – заявляють військові.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що до відбиття атаки залучалися як підрозділи зенітних ракетних військ і винищувальна авіація Протиповітряних Сил ЗС України, так і мобільні вогневі групи протиповітряної оборони інших складових Сил оборони України.

«Наразі заїхав подякувати нашим хлопцям, які озброєні потужною установкою «Гепард» та виконують завдання з протиповітряної оборони в Північній операційній зоні», – повідомив командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України.

За його словами, сьогодні силам та засобам протиповітряної оборони України немає рівних у всьому світі. Вони самостійно закривають небо над країною, а відсоток збитих ворожих цілей б’є усі рекорди.

«Я щиро дякую кожному військовослужбовцю, який боронить українське небо у Північній операційній зоні та робить усе для того, щоб наші співвітчизники почували себе в безпеці під час повітряних тривог», – наголосив генерал-лейтенант Наєв.

Тим часом у КОВА розповіли про наслідки нічної атаки на область.

Exit mobile version