КОВА розриває низку договорів з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови об’єктів – Руслан Кравченко

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що адміністрація розриває низку договорів з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови об’єктів, інформує Proslav.

КОВА розриває низку договорів з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови об'єктів – Руслан Кравченко
КОВА розриває низку договорів з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови об’єктів – Руслан Кравченко

Очільник Київщини зауважив, що до процесу відновлення є чіткі вимоги – повна прозорість та підзвітність. Водночас усі підрядники мають якісно та вчасно виконувати роботи.

«Там, де виявляли недоліки – давали  час на виправлення. Неодноразово попереджав: на тих, хто цього не зробить, чекає розірвання договору. Більшість – виправилися. З деякими договори розриваємо. Причина – недотримання підрядними організаціями погодженого графіку виконання робіт. Так, один із підрядників зірвав графік будівництва 5 приватних будинків у Вишгородському районі, інший – укриття в селі Дмитрівка»,  – додав Руслан Кравченко.

Також пан Кравченко зазначив, що протягом тижня у Броварському районі відбулося виїзне засідання групи «Прозорість та підзвітність».

«Група ретельно перевіряє тендерні закупівлі районів та громад Київщини. Особлива увага приділяється закупівлям, що стосуються відбудови в громадах об’єктів, зруйнованих та пошкоджених внаслідок російської агресії», – розповів Руслан Андрійович.

Нагадаємо, у 2024 році на Київщині планують побудувати та відремонтувати понад 100 укриттів у закладах освіти.

Водночас повідомляємо, що Київщина зазнала шкоди довкіллю на $1,3 млрд внаслідок російської агресії. Інфографіка по регіонам України – за посиланням.

Exit mobile version